بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا راهی برای اعاده دادرسی و ابطال احکام قبلی و در نهایت اجرای عدالت وجود دارد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش ۶ پاسخ ثبت شده

با سلام
پدر بنده در سال ۱۳۹۰ طی یک توافقنامه دست نویس با شخصی توافق کرد که به او وکالت تام الاختیار بدهد تا شخص مذکور ضمن سازش با مستاجرین (صاحبین سرقفلی) یک دهنه مغازه (سه دهنه یکپارچه) ، در پایان سند مغازه را به نام پدرم منتقل کند. اما آن شخص، با فریب پدرم، اصل سند مادر شش دانگ منگوله دار را از پدرم گرفت و بصورت مخفیانه و در سال ۱۳۹۲ مغازه ها را به نام خودش زد و برای خودش سند گرفت. پدرم توسط وکیل در کرج (مغازه ها در کرج هستند) اقامه دعوی کرد اما متاسفانه در هر دو دادگاه بدوی و تجدید نظر علیرغم اینکه وجود کلاهبرداری و خیانت در امانت واضح بود، در پرونده شکست خورد. حکم تجدید نظر در دی ماه سال ۱۳۹۶ صادر شده است. می خواستم بدانم آیا راهی برای اعاده دادرسی و ابطال احکام قبلی و در نهایت اجرای عدالت وجود دارد؟
با توجه به اینکه مغازه ها تقریبا تمام سرمایه ۵۰ سال کار شبانه روزی پدر من بود...

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

اعاده دادرسی روشی فوق‌العاده و محدود است که نیاز به وجود جهات خاص قانونی دارد. به طور کلی اعاده دادرسی مهلت معینی دارد، مگر اینکه مدرک جدیدی به دست آید یا بی‌اعتباری اسناد قبلی ثابت شود.

این شرایط کلی است و امکان اقدام مجدد مستقیماً به زمان دستیابی و نوع مدارک جدید شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

امکان اعاده دادرسی با ارائه مدرک جدید

اعاده دادرسی از راه‌های فوق‌العاده اعتراض به آرا است و تنها در شرایط بسیار محدود و خاص پذیرفته می‌شود. مهلت قانونی این اقدام به طور معمول بیست روز پس از ابلاغ رای قطعی است و پس از آن اصولاً امکان‌پذیر نیست. با این حال، چنانچه دلیل یا مدرک جدیدی پیدا شده باشد یا بی‌اعتباری مدارک مورد استناد قبلی مشخص گردد، ممکن است بتوان اقدام کرد. بررسی دقیق پرونده و اسناد توسط وکیل برای تشخیص وجود این جهات ضروری است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۷ سال پیش
بهنام رفیعی ساران
بهنام رفیعی ساران تأیید‌شده

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳٬۴۴۷ مشاوره موفق

سلام
به نظر امکان اعاده دادرسی ندارید مگر انکه بی اعتباری مدارک مورد استناد پرونده احراز شود یا مدارک جدیدی در این خصوص کسب نمایید

امین احمدی
امین احمدی
۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۶ · ۱۸۸ مشاوره موفق

سلام
دوست عزیز اعاده دادرسی از طرق فوق‌العاده شکایت از آرا می باشد لذا در موارد بسیار خاص و محدود و تنها در صورت تحقق جهات مصرح در قانون امکان پذیر است لذا تا پرونده شما و مدارک و استناد و ادله شما رویت نشود نمی توان در این خصوص نظر داد.

امیر ضیغمی ۷ سال پیش

کارشناس حقوقی

۴٫۷ · ۸۹۰ مشاوره موفق

در این مورد باید تمامی مدارک و دلایل و اسناد شما بررسی شود تا بتوان شما را راهنمایی کند

فاطمه بابائی لله مرزی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

با سلام
باید توجه داشته باشید که اعاده ی دادرسی از احکام قطعیت یافته باید در مهلت مقرر ( بیست روز پس ازتاریخ ابلاغ) مطرح گردد . و همچنین باید جهات اعاده برای طرح دادخواست وجود داشته باشد

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
ابوذر محمدی نژاد ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۹ · ۳۱ مشاوره موفق

اعاده دادرسی مگر درصورتی دلیل جدیدی پیداشده باشد

شهریار پورحکیمی ۷ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۵۳ مشاوره موفق

اعاده دارسی شامل شما نیست

۶۱ وکیل متخصص ملکی آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال