بنیاد وکلا
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا دستور استعلام موقعیت دکل BTS در سامانه ثنا قابل مشاهده است؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۱۲۵

اگر قاضی در یک پرونده خانوادگی دستور استعلام موقعیت دکل BTS (تعیین محل استقرار تماس‌های تلفنی) را صادر کرده باشد، آیا این دستور در روند رسیدگی پرونده در سامانه ثنا نمایش داده می‌شود؟ آیا قضات در این‌گونه پرونده‌ها چنین دستوری صادر می‌کنند؟

۳۰ + ۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پاسخ بنیاد وکلا
پاسخ بنیاد وکلا

دستور استعلام موقعیت دکل BTS معمولاً در سامانه ثنا به‌صورت مستقل و مجزا نمایش داده نمی‌شود و فقط در متن قرار یا دستور قضایی که در پرونده ثبت می‌شود قابل مشاهده است. برای اطلاع از محتوای دقیق دستورات قضایی، باید از طریق سامانه ثنا به بخش «اوراق پرونده» مراجعه کنید و دستورات و قرارهای صادره را مطالعه نمایید.

بر اساس قانون آیین دادرسی کیفری، قضات مجاز هستند در پرونده‌هایی که تعیین موقعیت مکانی افراد برای کشف حقیقت ضرورت داشته باشد، دستور استعلام اطلاعات مخابراتی از اپراتورها را صادر کنند. این اقدام در پرونده‌های خانوادگی نیز در صورت وجود جنبه کیفری (مثلاً ترک انفاق یا مزاحمت) قابل اعمال است.

برای اطلاع از صدور چنین دستوری، وارد سامانه ثنا به نشانی adliran.ir شوید و در بخش پرونده‌های خود، «سابقه اوراق» یا «دستورات پرونده» را بررسی کنید. اگر پرونده در مرحله دادسرا است، دستورات دادیار یا بازپرس نیز در همان بخش قابل رویت است.

این پاسخ توسط هوش مصنوعی تولید شده است. لطفاً توجه داشته باشید که ممکن است اطلاعات ارائه‌شده به‌طور کامل دقیق یا قابل اعتماد نباشد. توصیه می‌شود برای تأیید صحت اطلاعات، به مشاوره وکلای مجرب مراجعه کنید.

با سلام
صدور دستور قضایی در روند پرونده نمایش داده می شود. صدور دستور مزبور به موضوع پرونده بستگی دارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
ملکی و املاک شرکت و کسب‌وکار خانواده قرارداد و تعهدات کیفری و جرایم
شروع قیمت از
۷۲۰,۰۰۰ تومان
۵۹۸,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
خانواده قرارداد و تعهدات کیفری و جرایم ملکی و املاک بانکی و مطالبات
شروع قیمت از
۶۶۰,۰۰۰ تومان
۵۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک شرکت و کسب‌وکار ثبت اسناد و املاک قرارداد و تعهدات بانکی و مطالبات
شروع قیمت از
۸۴۰,۰۰۰ تومان
۶۹۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک خانواده کیفری و جرایم دیوان عدالت اداری کار و تأمین اجتماعی
شروع قیمت از
۷۱۰,۰۰۰ تومان
۵۸۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
بانکی و مطالبات ملکی و املاک ارث و وصیت خانواده کیفری و جرایم
شروع قیمت از
۶۳۰,۰۰۰ تومان
۵۲۵,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات
شروع قیمت از
۶۶۰,۰۰۰ تومان
۵۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
بانکی و مطالبات خانواده ملکی و املاک قرارداد و تعهدات کیفری و جرایم
شروع قیمت از
۷۲۰,۰۰۰ تومان
۵۹۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شرکت و کسب‌وکار ملکی و املاک خانواده داوری و حل اختلاف قرارداد و تعهدات
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۴۹۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک ارث و وصیت بانکی و مطالبات خانواده داوری و حل اختلاف
شروع قیمت از
۷۲۰,۰۰۰ تومان
۵۹۸,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات
شروع قیمت از
۷۲۰,۰۰۰ تومان
۵۹۸,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک دیوان عدالت اداری کار و تأمین اجتماعی خانواده کیفری و جرایم
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۵۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
ملکی و املاک بانکی و مطالبات فضای مجازی و فناوری خانواده کیفری و جرایم
شروع قیمت از
۷۲۰,۰۰۰ تومان
۶۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
خانواده بانکی و مطالبات قرارداد و تعهدات ملکی و املاک کیفری و جرایم
شروع قیمت از
۴۲۰,۰۰۰ تومان
۳۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم قرارداد و تعهدات
شروع قیمت از
۴۲۰,۰۰۰ تومان
۳۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک شرکت و کسب‌وکار ارث و وصیت بانکی و مطالبات
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۵۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک کیفری و جرایم جرایم علیه اشخاص خانواده
شروع قیمت از
۶۰۰,۰۰۰ تومان
۵۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
ملکی و املاک فضای مجازی و فناوری خانواده کیفری و جرایم
شروع قیمت از
۴۲۰,۰۰۰ تومان
۳۴۹,۰۰۰ تومان
ملکی و املاک بانکی و مطالبات فضای مجازی و فناوری کیفری و جرایم
شروع قیمت از
۴۲۰,۰۰۰ تومان
۳۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
خانواده ملکی و املاک قرارداد و تعهدات بانکی و مطالبات
شروع قیمت از
۵۴۰,۰۰۰ تومان
۴۴۹,۰۰۰ تومان
ملکی و املاک فضای مجازی و فناوری خانواده کیفری و جرایم اجرای احکام
شروع قیمت از
۴۲۰,۰۰۰ تومان
۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم جرایم علیه اشخاص ملکی و املاک
شروع قیمت از
۴۸۰,۰۰۰ تومان
۴۰۰,۰۰۰ تومان
ملکی و املاک بانکی و مطالبات خانواده کیفری و جرایم
شروع قیمت از
۴۲۰,۰۰۰ تومان
۳۵۰,۰۰۰ تومان

درود بر شما؛
اصل صدور دستور استعلام از مراجع خارج از دادگاه، از جمله استعلام موقعیت دکل‌های BTS، معمولا به عنوان اقدام قضایی داخلی تلقی می‌شود و الزام قانونی برای نمایش آن در سامانه ثنا وجود ندارد. آنچه در ثنا قابل مشاهده است، ابلاغ‌های قانونی، اخطاریه‌ها، دادنامه‌ها و تصمیماتی است که مطابق قانون باید به اصحاب دعوا ابلاغ شود؛ نه تمامی دستورات اداری و تحقیقات قضایی.

در پرونده‌های خانوادگی، چنانچه احراز واقعیت مستلزم بررسی ادله الکترونیکی باشد، دادگاه در حدود اختیارات قانونی و با رعایت ضرورت و تناسب، می‌تواند دستور استعلام از اپراتورهای مخابراتی یا ضابطان ذی‌صلاح را صادر کند؛ اما صدور چنین دستوری امری استثنایی بوده و به موضوع دعوا، ادله موجود و تشخیص قاضی بستگی دارد.

مستندات: مواد ۱۹۹ و ۲۴۱ قانون آیین دادرسی مدنی، مواد ۶۴۸ و ۶۶۷ قانون آیین دادرسی کیفری (در حدود تحقیقات و جمع‌آوری ادله توسط مقام قضایی و ضابطان)، همچنین مقررات مربوط به حفظ حریم خصوصی و دسترسی به داده‌های مخابراتی.

پرسش قابل بررسی: آیا موضوع پرونده شما از مواردی است که «موقعیت مکانی تلفن همراه» می‌تواند در اثبات یا رد ادعای مطرح‌شده مؤثر و قابل استناد باشد؟ پاسخ به این سؤال، امکان یا عدم امکان صدور چنین دستوری و نحوه اعتراض یا درخواست آن را مشخص می‌کند.

دستور استعلام موقعیت دکل BTSدر پرونده های خانوادگی قابل صدور است و معمولا در مواردی مانند اثبات رابطه نا مشروع،یا تعیین محل متهم به کار می رود اما این دستور در سامانه ثنا به صورت مستقیم و عمومی قابل مشاهده برای طرفین نیست،صرفا در قسمت اقدامات انجام شده ویا صورت جلسات دادرسی درج می شود و در صورت صدور،نتیجه استعلام به صورت ضمیمه پرونده در می آید و در اختیار قاضی قرار می گیرد و طرفین می توان استعلام موقعیت دکل BTS در سامانه ثنا قابل مشاهده است؟
پرسیده شده
۱۵ ساعت پیش
۲۶ پاسخ
۸۵
اگر قاضی در یک پرونده خانوادگی دستور استعلام موقعیت دکل BTS (تعیین محل استقرار تماس‌های تلفنی) را صادر کرده باشد، آیا این دستور در روند رسیدگی پرونده در سامانه ثنا نمایش داده می‌شود؟ آیا قضات در این‌گونه پرونده‌ها چنین دستوری صادر می‌کنند ند از طریق وکیل و یا در خواست کتبی از آن مطلع گرددند

با سلام
بله، قضات در صورت ضرورت و با تشخیص اماره بودن این اطلاعات برای کشف حقیقت، چنین دستوری صادر می‌کنند
معمولا در سامانه ثنا به صورت مجزا نمایش داده نمیشود

بله، صدور چنین دستوری در صورت تشخیص ضرورت امکان‌پذیر است و به نظر قاضی و اهمیت موضوع پرونده بستگی دارد. همچنین ممکن است همه اقدامات و مکاتبات تحقیقاتی، از جمله استعلام‌های محرمانه، به‌طور کامل در سامانه ثنا برای اصحاب دعوا نمایش داده نشود.

سلام و احترام؛
در سامانه صرفا قید می شود دستور قضایی در تاریخ ... صادر گردید. عنوان دستور اصولا قید نمی گردد.
بسته به موضوع پرونده و نظر قاضی دارد.

پاسخ توسط یکی از وکلای بنیاد وکلا

عرض سلام
اصولا در قسمت اطلاع رسانی قید نمی شود.

در سامانه ثنا به شکل ابلاغیه یا دستور قضایی ثبت میشود ولی امکان نمایش برای شما وجود ندارد و صرفا برای دادگاه و اپراتور مد نظر قابل دسترسی و پخش میباشد و قضات معمولا در پرونده های خیانت و یا رابطه نا مشروع با استناد بر مدارک و ادله های قوی خواهان این دستور را صادر مینمایند ....موفق باشید 🌹

در خصوص استعلام موقعیت دکل‌های BTS، باید توجه داشت که دادگاه فقط در صورتی چنین دستوری صادر می‌کند که تشخیص دهد محل حضور شخص در زمان مشخص برای رسیدگی به دعوا مؤثر و ضروری است. همچنین صدور این دستور در پرونده‌های خانوادگی امری استثنایی است و در همه پرونده‌ها انجام نمی‌شود.

از طرف دیگر، تمامی اقدامات و مکاتبات دادگاه الزاما در سامانه ثنا برای طرفین قابل مشاهده نیست. برخی استعلام‌ها و مکاتبات قضایی به‌صورت داخلی انجام می‌شوند و ممکن است جزئیات آن‌ها در ثنا نمایش داده نشود. بنابراین صرف مشاهده نکردن چنین دستوری در سامانه، به معنای عدم صدور آن نیست.

برای اطلاع قطعی از انجام یا عدم انجام استعلام، باید پرونده از طریق شعبه رسیدگی‌کننده یا مطالعه پرونده بررسی شود.

سلام
در سامانه ثنا و در قسمت > ممکن است که صدور قرار ثبت گردد
در دعاوی خانوادگی اصولا ، دستور استعلام موقعیت دکل BTS صادر نخواهد شد مگر در موارد خاص

بسم تعالی
در سامانه ثنا به شکل ابلاغیه یا دستور قضایی ثبت میشود ولی امکان نمایش برای شما وجود ندارد و صرفا برای دادگاه و اپراتور مد نظر قابل دسترسی و پخش میباشد و قضات معمولا در پرونده های خیانت و یا رابطه نا مشروع با استناد بر مدارک و ادله های قوی خواهان این دستور را صادر مینمایند .

خیر، در سامانه ثنا نمایش داده نمی‌شود؛ این دستور در شعبه پرونده (بایگانی) ثبت می‌شود و صرفا برای دادگاه و اپراتور قابل مشاهده است.
بله، قضات در پرونده‌های اثبات خیانت یا ادعای ارتباط نامشروع، این دستور را صادر می‌کنند، اما به شرط ارائه دلیل موجه توسط خواهان.

باسلام
بله، ممکن است در سامانه ثنا به‌صورت یک ابلاغ یا دستور قضایی ثبت شود، اما همیشه جزئیات آن برای طرفین قابل مشاهده نیست و بسیاری از استعلام‌های قضایی فقط در پرونده نزد مرجع رسیدگی باقی می‌مانند.
در پرونده‌های خانوادگی نیز اگر قاضی تشخیص دهد که موقعیت مکانی یا ارتباطات تلفنی برای اثبات موضوع پرونده ضروری است، از نظر قانونی می‌تواند دستور استعلام BTS را صادر کند، اما این اقدام رایج نیست و معمولا فقط در صورت وجود ضرورت و ارتباط مستقیم با موضوع دعوا انجام می‌شود.

سلام و درود
خیر اصولا این گونه دستور در سامانه ثنا نشان داده نمی شود
و دستور استعلام بستگی به نظر قاضی دارد.

سلام
معمولا صرفا دستور استعلام مورخ .... در روند رسیدگی پرونده ها در ثنا درج میشود .
در پرونده بستگی به صلاحدیدمقام قضایی دارد ولیکن قاضی مستواتد برای کشف حقیقت درخواست استعلام دهد در رویه غالبا در پرونده های کیفری این دستور صادر میشود.

درود
معمولا چنین دستوری در روند پرونده قابل مشاهده نیست و استعلام آن هم کاملا بسته به نظر قاضی است اما در پرونده‌های خانوادگی، صدور این دستور خیلی معمول نیست. موفق باشید

سلام، خیر، اصولا صدور چنین دستوری بصورت صریح در رونده پرونده سامانه ثنا ثبت نمی شود. استعلام بستگی به نظر مقام قضایی دارد.

سلام
صدور دستور استعلام از اپراتورهای تلفن همراه، از جمله استعلام مربوط به موقعیت دکل‌های BTS، در صورت مؤثر بودن برای کشف حقیقت و احراز موضوع دعوا، در حدود اختیارات مرجع قضایی امکان‌پذیر است. با این حال، چنین استعلامی صرفا در صورت احراز ضرورت و ارتباط آن با موضوع پرونده صادر می‌شود و در همه پرونده‌های خانوادگی رویه معمول نیست.
همچنین همه دستورات داخلی یا مکاتبات قضایی لزوما در سامانه ثنا برای اصحاب دعوا قابل مشاهده نیست. در سامانه ثنا معمولا ابلاغ‌های قضایی، آراء و تصمیماتی که باید به طرفین ابلاغ شوند نمایش داده می‌شود، اما دستورات اداری، استعلام‌ها و مکاتبات بین دادگاه و مراجع دیگر ممکن است در روند پرونده برای اصحاب دعوا قابل رؤیت نباشند.
بدیهی است اظهارنظر نهایی منوط به بررسی اسناد و مدارک توسط وکیل است.

پاسخ توسط یکی از وکلای بنیاد وکلا

با سلام
معمولا در سامانه ثنا نمایش داده نمی شود ولیکن در صورت ضرورت تعیین موقعیت مکانی پرونده های خانواده ، موقعیت تماس گرفته شده در روشن شدن موضوع برای دادگاه ، قاضی می تواند چنین دستوری صادر نماید

بله، دستور استعلام دکل BTS در سامانه ثنا ثبت می‌شود و قضات در صورت ضرورت در پرونده‌های خانوادگی صادر می‌کنند.

درود
اصولا دستورات در اطلاع رسانی پرونده ثبت می شود و نمایش داده می شود اما گاهی بدون ثبت در اطلاع رسانی استعلامات صورت می گیرد

سلام علیکم
سامانه ثنا بیشتر برای اطلاع از اقدامات شکلی پرونده مانند ابلاغیه‌ها، دادنامه‌ها و برخی دستورات عمومی طراحی شده است. دستورات تخصصی و محرمانه تحقیقاتی، از جمله استعلام دکل BTS، در این بخش‌ها نمایش داده نمی‌شوند و صرفا در شعبه دادگاه و برای قاضی و کارکنان مربوطه قابل دسترس است.

سلام وقت بخیر
علی الاصول در خصوص پرونده‌های خانواده امکان اقدام در این خصوص وجود ندارد اما تصمیم گیری نهایی در این مورد بستگی به صلاحدید قاضی دارد

با سلام
خیر همیشه در ثنا به صورت روشن و صریح دیده نمی‌شود اگر قاضی دستور استعلام BTS یا مکان یابی تماس بدهد گاهی فقط یک عنوان کلی مثل استعلام مکاتبه ارسال به مرجع مربوط یا وصول پاسخ در روند پرونده دیده می‌شود و لزوما نام BTS در ابلاغیه نمی‌آید

با سلام،اگر اقناع شده باشد که چنین دستوری لازم است بله

سلام در روند رسیدگی پرونده مشخص نیست ،صدور چنین دستوری بستگی به نظر قاضی دارد.

خیر در سامانه قابل مشاهده نمی باشد. بستگی به نظر قاضی دارد چنانچه لازم بداند این دستور را صادر خواهد نمود.

سلام خیر، معمولا دستور استعلام دکل BTS به‌صورت جداگانه در سامانه ثنا برای اصحاب دعوا نمایش داده نمی‌شود و صرفا در پرونده قضایی یا مکاتبات اداری قابل مشاهده است.

بله، در موارد استثنایی و در صورت مؤثر بودن در کشف حقیقت، قاضی می‌تواند در پرونده‌های خانوادگی نیز دستور استعلام BTS را صادر کند؛ اما این اقدام رایج نیست و معمولا فقط در صورت وجود ضرورت و ارتباط مستقیم با موضوع دعوا انجام می‌شود.

عرض سلام و احترام،

بله، اگر دستور قضایی صادر و برای انجام ابلاغ یا مکاتبه در پرونده ثبت شده باشد، اصل دستور یا نتیجه اقدام می‌تواند در روند پرونده در ثنا یا سامانه ابلاغ قابل رؤیت باشد؛ اما معمولا جزئیات فنی و محرمانه مانند متن کامل مکاتبات انتظامی یا گزارش دقیق استعلام، بسته به نوع ثبت و سطح دسترسی، لزوما به‌صورت کامل نمایش داده نمی‌شود. در پرونده‌های خانوادگی، صدور چنین دستوری ممکن است، ولی معمول و رایج نیست و معمولا وقتی انجام می‌شود که قاضی آن را برای احراز واقعیت مؤثر و ضروری بداند، نه به‌صورت عادی. اگر هدف فقط تشخیص محل تماس یا قرائن حضوری باشد، گاهی از این ابزار استفاده می‌شود، اما در بسیاری از پرونده‌های خانوادگی، دادگاه به دلایل و قرائن دیگر اکتفا می‌کند.

خلاصه کوتاه: اگر دستور در پرونده ثبت شود، ممکن است در ثنا ردی از آن دیده شود، ولی متن کاملش همیشه نمایش داده نمی‌شود؛ و صدور آن در پرونده خانوادگی ممکن است، اما استثنایی و وابسته به ضرورت است.

بستگی به نوع پرونده دارد و در روند رسیدگی مفاد دستور قابل ملاحظه نیست.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط

۲,۹۹۳ مشاوره حقوقی دادسرا تا کنون در بنیاد وکلا پاسخ داده شده
۲,۴۷۸ وکیل دادسرا آماده ارائه خدمت در بنیاد وکلا