بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا برای گرفتن تخفیف عدم خسارت می شود از بیمه مرکزی شکایت کرد؟

پرسیده شده ۴ سال پیش ۴ پاسخ ثبت شده

با سلام و احترام. احتمالا وکلی محترم از قانون جدید تخفیفات عدم خسارت مطلع هستید که بر روی پلاک لحاظ میشه و نه کد ملی. .. با توجه به اینکه بنده تخفیف عدم خسارت به مدت ۸ سال دارم و پلاک های مختلف رو با کد ملی خودم بیمه می کردم و همچنین این سوابق عدم خسارت در سامانه بیمه مرکزی قابل استعلام و دریافت است. حالا که تخفیفات روی پلاک شده به بنده هیچ تخفیفی تعلق نمیگیره. لطفا راهنمایی کنید چگونه به حق خودم برسم؟؟؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

تخفیف عدم خسارت را باید هنگام انتقال سند یا تعویض پلاک به پلاک جدید منتقل کنید. برای پیگیری و شکایت نیز ابتدا بازرسی شرکت بیمه و سپس بیمه مرکزی مرجع رسیدگی هستند.

این مسیر کلی انتقال سوابق است، اما وضعیت دقیق پرونده شما به زمان تعویض پلاک و مدارک انتقال بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

نحوه انتقال و شکایت برای تخفیف بیمه

تخفیفات عدم خسارت بیمه قابلیت انتقال به پلاک جدیدی که استفاده می‌کنید را دارد. این فرایند اصولا باید در زمان انتقال سند و تعویض پلاک خودرو انجام شود. در صورتی که شرکت بیمه از اعمال تخفیف خودداری کند، می‌توانید به واحد بازرسی همان شرکت بیمه مراجعه نمایید. چنانچه از طریق بازرسی شرکت به نتیجه نرسیدید، امکان طرح شکایت در بیمه مرکزی وجود دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر ۴ سال پیش
جواد نظری

کارشناس حقوقی

۵٫۰

باسلام
دوست عزیز میبایست به هنگام انتقال سند و تعویض پلاک تخفیفات عدم خسارت بیمه خوروتون رو منتقل کنید و این موضوع تا جاییکه بنده مطلع هستم انجام میشود .
ضمن اینکه تمامی شرکتهای بیمه، واحد بازرسی دارند و شما در صورتیکه شکایت داشته باشید ابتدا میتوانید از آن طریق اقدام نمایید و در صورت عدم حصول نتیجه نیز میتوانید از طریق بیمه مرکزی نیز شکایت خود را مطرح کنید.
موفق و موید باشید

فرشته نوری ۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۳۲۷ مشاوره موفق

هنگام تعویض پلاک تخفیفات عدم خسارت بیمه را به پلاک جدید منتقل کنید

مجتبی عاشوری
مجتبی عاشوری
۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸ · ۱٬۴۹۰ مشاوره موفق

با درود هنگام انتقال باید برای خود تخفیفات را ملحوظ دارید

علیرضا زرینه پور ۴ سال پیش

کاراموز وکالت مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۲۹ مشاوره موفق

باسلام
خوب انتقال بدین به همان پلاکی که استفاده میکنی

۱۴۴ وکیل متخصص بیمه آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید

کانال تلگرام بنیاد وکلا · هر روز پرسش‌های حقوقی واقعی مردم با پاسخ وکیل

عضویت در کانال