بنیاد وکلا
پشتیبانی و رزرو مشاوره ۴۲۸۱۸ - ۰۲۱
۴۲۸۱۸ - ۰۲۱

لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

آیا این قرارداد تاثیر داره در اثبات دروغ ایشان؟

پرسیده شده ۴ سال پیش ۵ پاسخ ثبت شده

سلام
باغ وخونه ای داریم ما وراث بین خودمون در بنگاه قرارداد نوشتیم که این باغ وخونه را تا مادرمان زنده است ایشون استفاده میکنه و مادرمان حق واگذاری به وراث نداره همه امضا کردند.
بعد فوت مادرم یکی وراث با استناد به استشهادیه مدعی هست مادرم باغ برام هبه کرده درحالی قرارداد ایشون هم امضا کرده آیا این قرارداد تاثیر داره در اثبات دروغ ایشان؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا هوش مصنوعی

قرارداد امضاشده بسیار موثر است و به دلیل سلب حق واگذاری از مادر و امضای خود مدعی، ادعای هبه با استشهادیه به سادگی قابل پذیرش نیست.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا هوش مصنوعی

تاثیر قرارداد در رد ادعای هبه ملک

قرارداد تنظیمی بین وراث در رد ادعای هبه بسیار تاثیرگذار است. با توجه به شرط قرارداد، مادر حق واگذاری ملک را تحت هیچ عنوانی نداشته و خود فرد مدعی نیز این توافق را امضا کرده است. علاوه بر این، صرف ارائه یک استشهادیه برای اثبات هبه کافی نیست و اثبات آن مدارک معتبر نیاز دارد. همچنین در صورت عدم وقوع قبض و اقباض هبه کامل نشده و با استناد به قرارداد می‌توان ادعای ایشان را در دادگاه به چالش کشید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

مریم مرادی
مریم مرادی تأیید‌شده
۴ سال پیش

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه‌قضاییه

۴٫۸ · ۱٬۸۷۳ مشاوره موفق

سلام با توجه به شرط مندرج در قرارداد مادر حق واگذاری تحت هر عنوانی نداشته و فاقد اعتبار میباشد

محبوبه سلبی
محبوبه سلبی تأیید‌شده
۴ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷ · ۳۸۳ مشاوره موفق

سلام قرارداد تنظیمی تاثیر گذار می باشد ضمن اینکه صرف یک استشهادبه مبنی بر وجود هبه اصل موضوع را ثابت نمی نماید

دانیال تمیزالنیا ۴ سال پیش

کارشناس ارشد حقوق

۴٫۹ · ۶۰۴ مشاوره موفق

اثبات وقوع هبه برعهده وارث مدعی است و اگر مدارکی ارائه کنند که هبه ثابت شود بله موثر خواهد بود

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا بستن پاسخ‌های بیشتر
شهلا خدری ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

بله، قرارداد امضاشده توسط وراث، ادعای هبه را رد می‌کند، زیرا:

باسلام"مدعی خودش امضا کرده که مادر حق واگذاری نداشته"قبض و اقباض انجام نشده، پس هبه کامل نیست استشهادیه اعتبار کمتری نسبت به قرارداد کتبی دارد قرارداد را به دادگاه ارائه دهید و بر نبود قبض و اقباض تاکید کنید. احتمال رد ادعای مدعی بسیار زیاد است.

حسین مظاهری تهرانی ۲ سال پیش

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹ · ۱٬۸۵۱ مشاوره موفق

با سلام
خیر حسب توضیحات چنین ادعایی مسموع نخواهد بود.

۳۰۴ وکیل متخصص قرارداد آنلاین‌اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید