آیا این طبقه که توسط برادر کوچکتر ساخته شده متعلق به ایشان است؟
با سلام
برادر کوچکترم زمانی که پدر و مادر در قید حیات بودند اقدام به ساخت یک طبقه روی منزل پدری کردن، پس از فوت پدر و مادر طبقه بالا را برای خود می دانند و میفرمایند طبقه اول و مغازه را بفروشید و بین خواهران و برادران تقسیم کنید و من هم حق دارم باز ارث دریافت کنم.
آیا این طبقه که توسط برادر کوچکتر ساخته شده متعلق به ایشان است؟
چون وصیت نامه ای نیست و در سند هم قید نشده. الان ۴ سال از فوت پدر و مادر میگذرد و ایشان ادعای نگهداری از آنها را دارد و پا فشاری بر عدم تقسیم ارث، و با تهدید تا الان حتی اجازه فروش طبقه اول و مغازه را ندادن.
متشکر
صرف ساختن طبقه بر روی ملک پدری دلیلی بر مالکیت آن نیست و اجازه پدر در زمان حیات تنها به معنی حق انتفاع بوده است. تا زمانی که مدرکی برای انتقال مالکیت وجود نداشته باشد، کل ملک جزو ترکه بوده و قابل تقسیم است.
این یک قاعده کلی است، اما داشتن هرگونه مدرک کتبی دال بر واگذاری مالکیت میتواند وضعیت برادرتان را تغییر دهد.