راهی نیست یک حکم استرداد و جلب ممانعت کننده بگیرم و یک روز توی یکی از جاهای مخفی شدش گیرش بندازم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۷ #99924352

با سلام
زوجه فرزند ۴ ساله رو بدون اطلاع و رضایت زوج به شهر دیگری می‌بره و نه اجازه ملاقات نه اجازه تماس با طفل، میده چون می‌دونه صلاحیت حضانت نداره برای فرار محکوم شدن مکرر آدرس شهر محل سکونت رو عوض می‌کنه تا بمحض دادخواست زوج برای صدور دستور موقت حضانت از هر حوضه قضایی عدم صلاحیت به حوزه قضایی دیگری بخوره و یکی دوماه زمان بخره از طرفی با درخواست مهریه و تامین خواسته اموال و ... زوج رو توقیف نموده علاوه بر گرفتن نفقه خود و طفل با روش‌های مختلفی حکم الزام به تمکین خودش رو با جعل صورت جلسه کلانتری و اعتراض به رای صادره در اخرین روزای فرجه ۲۰ روزه و یا شکایت ترک انفقال سوری و شکایات سوری دیگر قصد فشار مضاعف و نهایتا جلب زوج بخاطر مهریه رو داره که البته نمیتونه
الان ۶ ماهه بنده پسرم رو نه دیدم نه خبر دارم کجاست نه حرف زدم در این مدت یکبار با روش‌هایی همچون ارازل و اوباش نصف شب ریختن تو خونه من و ترساندن شدید موجب سکته خفیف مغزیم شده خدا رحم کرده (۳۰ سالمه)
یکبار ضرب و جرح و تخریب و ... به دست پدر و خود زوجه در منزلم
همچنین دستور موقت ملاقاتم دارم اجرا شده اما زوجه از روز اجرا بهمراه طفل گمو گور شده و حتی کوچکترین کارشم مثل تهیه استشهادیه اعسار از هزینه دادرسی مهریه رو وکیلش انجام میده من از چند شهر شکایت و دادخواست در مورد طفل کردم با پیوست صورت جلسات پلیس و شهادت شهود پروسه زمانی طولانی داره هر کدوم
الان تهدید به حتی کشتن طفلم توسط افراد غریبه که مشخص هست از طرف کیه میشم
این خانوم سابقه مراجعه مکرر به دکتر اعصاب همچنین چندین مورد خودکشی دارن
بنده بی قرار وضعیت پسرمم
منصفانه نیست من هم حقی دارم یا نه

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا درخواست دستور موقت نموده و پس از آن دادخواست ملاقات فرزند را تقدیم دادگاه کنید

بدوا میتوانید با دستور موقت اقدام و سپس دادخواست ملاقات طفل دهیددرصورت امتناع قابل مجازات هست

بدوا میتوانید با دستور موقت اقدام و سپس دادخواست ملاقات طفل دهید.
اگر استنکاف کنند مجازات خواهند داشت.