آیا امکان توقیف اموال مدیر مذکور برای برگرداندن زیان شرکت وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۰ #99852007

اعضای هیئت مدیره شرکت های خصوصی برای مدت مشخصی با رای سهام داران آن شرکت انتخاب می شوند تا در جهت پیشبرد اهداف مالی و توسعه شرکت عمل نمایند. حال اگر ثابت شود عضو هیئت مدیره اعمالی خلاف منافع شرکت یا حتی به ضرر شرکت انجام داده یعنی با تصمیم نادرست و تعمدی ایشان منافع مالی شرکت دچار مشکل شده و زیان های اقتصادی به شرکت وارد آمده باشد؛ آیا موضوع قابل طرح به صورت شکایت می باشد؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، صرفا در صورت احراز و اثبات تخلف مدیر امکان رجوع وجود خواهد داشت

بله در صورت احراز سو نیت وی قابل شکایت در مراجع کیفری است.

سلام. مطابق بندهای ۳ و ۴ ماده ۲۵۸ لایحه اصلاحی قانون تجارت، اگر با سونیت مدیران همراه باشد، می توانید شکایت کیفری مطرح کنید و تامین خواسته نیز هنگام ارایه شکواییه درخواست کنید.