بابت هزینه های دادرسی من محکوم شده بودم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۸ #99745389

سلام.ببخشید اگه امکانش هست جواب این سوالمو کامل توضیح بدید.سپاس.
خانومم وکیل گرفته ۲ ماه پیش دادخواست استرداد جهیزیه تامین خواسته طبق لیست سیاه جهیزیه داده بودن.۳ هفته بعدش با مامور اومدن تمام اثاثای خونرو بردن بردن.البته ناگفته نمونه روز اول اثاثایی که بنده خریده بودم تو لیست سیاه جهیزیه خودشون نوشته بودن، دوران عقد طلاهایی که برا خانومم خریده بودم اونم نوشته بودن، پدرم اعتراض گرد، پدر خانومم گفت خواستیم همه چی با هم باشه. ۲ هفته پیش دادگاه داشتیم، بنده فاکتور اثاثایی که خودم خریده بودم و بنام خودم بود به قاضی دادم بابت طلاهاهم گفتم تو زندگیمون با توافق هم دیگه بفروش رفته ۴ تا فاکتور النگوها بود که به قاضی دادم، تاریخشم برا دوران عقد بود. وکیل خانومم گفت توافقی که داشتن اثاثایی که زوج خریداری گرده شیربها بوده که به خانواده زوجه داده، طلاها هم بفروش نرفته طلاها دست مادر زوج. ۳ روز پیش قاضی رای داد که حضوری رفتم گرفتم.بنده برا اثاثام رد توقیف زده بودم. خدا رو شکر قاضی طبق فاکتورهایی که داده بودم رای به نفع من صادر گرده بود. داخل دادنامه اسم اثاثام بود. ولی بابت طلاها که صحبت گردیم چیزی ننوشته بودن؟ ۲۰ روز هم وقت اعتراض داریم. این سوالموبی زحمت کامل توضیح بدید!؟ تامین خواسته هزینه دادرسی تعرفه خدمات حقوالوکاله وکیل جمعا شده بود_____، من محکوم شده بودم؟!؟ ینی چی؟ اقاضی بابت اثاثام رای به من داده بود، خانومم محکوم شده بود؟ولی بابت هزینه های دادرسی من محکوم شده بودم؟این هزینه رو من باید به خانومم بدم؟ یه خانومم باید به من بده؟ کلا کیج شدم.
اینم بگم وکیل خانومم با مدیر دفتر قاضی انگار دوست هستن.
ممنون میشم که کامل توضیح بدید.سپاس

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق قانون ، هزینه های دادرسی یا کارشناسی و حق الوکاله بر عهده محکوم علیه میباشد

شما بابت مقداری از جهزیه محکوم شده اید و محکوم علیه باید هزینه ها را پرداخت نماید