آیا راهی هست که فرزندم را ملاقات کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۹ #99676123

باسلام و عرض ادب.
من از همسرم توافقی جدا شدم به این صورت که وکالت در طلاق و حضانت فرزند با قید شرط بدون ملاقات را به همسرم دادم و ایشان نفقه و اجرت المثل و مهریه را بذل بدون رجوع کرد... در مورد نفقه فرزندم ( پسر چهار ساله ) میخواستم بدونم چقدر است و اینکه آیا راهی هست که نفقه را قبول نکنم بخاط حضانت یا شرط عدم ملاقات فرزندم؟؟
واینکه ایشان بجز نفقه فرزند به قصد لجبازی از چه راهی و در ر مورد چه چیزی میتواند شکایت کند؟؟ ( در دفتر خانه طلاق فقط مهریه و اجرت المثل و نفقه زوج و عدم ملاقات فرزند از طرف من ذکر گردیده)
با تشکر

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نفقه فرزند پسر تا بیست سالگی باشماست و پس از آن در صورت تحصیل و... نفقه به ایشان تعلق میگیرد.برای ملاقات فرزند دادخواست ملاقات بدهید

با سلام
در مورد نفقه فرزندم ( پسر چهار ساله ) میخواستم بدونم چقدر است ؟
* این امر در حیطه تخصصی کارشناس رسمی دادگستری میباشد که با دستور دادگاه اقدام به تعیین نفقه میکند
و اینکه آیا راهی هست که نفقه را قبول نکنم بخاط حضانت یا شرط عدم ملاقات فرزندم؟
* خیر ، نفقه اولاد بر عهده ی پدر میباشد مگر اینکه سر این امر با زوجه توافق و زوجه مسولیت طفل را قبول نماید

با سلام قانونا پرداخت نفقه فرزند برعهده شماست .تا زمانی که پسرتون تا
بیست سالگی و بعد از آن منحصرا درصورتی که معلول از کار افتاده نیازمند باشند یا اشتغال به تحصیلات دانشگاهی داشته باشند .