بعد از یکماه رای صادر شد و من محکوم شدم؛ چکاری میتوانم بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۸ #99665576

با سلام
بابت شکایت حقوقی که فردی از من کرده بود و در دادگاه بدوی بنده محکوم شدم بدلیل نداشتن تمکن مالی برای پرداخت هزینه دادرسی در دادگاه تجدید نظر، درخواست اعسار دادم که قاضی رد کرد و بعد از یکماه ابلاغی مبنی بر اینکه هزینه دادرسی پرداخت نشده است و طی ده روز باید پرداخت شود برایم آمد.
بنده هم هزینه را پرداخت نمودم و منتظر وقت رسیدگی دادگاه نهایی بودم، اما امروز ابلاغی برایم آمد که در آن دادگاه تجدیدنظر بنده را بدلیل ارائه ندادن مدارک جدیدی که بتواند رای را نقص کند من را محکوم قطعی کرده است.
حالا میخوام بدونم چرا وقت رسیدگی به من داده نشده تا مدارک جدید را بیارم؟ آیا راه دیگری وجود دارد که رای نقص بشه؟

باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما باید نسبت به ارسال لایحه دفاعیه به تجدید نظر اقدام می نمودید . علی ای حال در حال حاضر با توجه به قطعیت رای صرفا در صورتی که شرایط مقرر قانونی جهت اعاده دادرسی وجود داشته باشد ، از این طریق می توانید پرونده را دوباره به جریان بیندازید .

سلام .شما پس از پرداخت هزینه دادرسی اعسار از تجدید نظزخواهی و پدیزش آن باید حتما به دادگاه تجدید نظر لایحه خود را میفرستادید

در دادگاه تجدید نظر تعیین وقت دادرسی صورت نمی گیرد مگر اینکه قاضی لازم بداند لاکن با توجه به اینکه رای دادگاه تجدید نظر قطعی شده است در صورت داشتن موارد اعاده دادرسی می توانید برای اعاده دادرسی اقدام نمایید

درود
اگر رای قطعی است نمی توانید اعتراض کنید تجدید نظر معمولا وقت رسیدگی تعیین نمی کند باید دلایل و لایحه در پرونده قرار می دادید.

اگر رای قطعی شده فقط میتونی اعاده دادرسی بدی

باسلام
معمولا دادگاه تجدید نظر وقت رسیدگی نمی دهد شما باید طی ۲۰روز وقت اعتراض داشتید باارسال لایحه دفاع میکردید