مفهوم ابلاغیه ذکر شده چه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۳ #99643152

باسلام
ضمن خسته نباشید میخواستم بدونم یک ابلاغیه اومده برامون منظور ازش چیه؟ یعنی خانم __محکوم شده قطعی به چیزی‌ حکم خاصی بریده شده؟و منظور از قرار جلب ایشان به دادرسی صادر و اعلام میشود چیست (خط اخر)شرح ابلاغیه:
در خصوص اتهام خ ___ مبنی بر توهین و تهدید و افترا موضوع شکایت خ الف و ب بعلاوه اتهام دیگر خانوم __ مبنی بر ایراد ضرب عمدی موضوع دیگر شکایت خانوم ب با توجه به جمیع اوراق و محتویات پرونده،گزارش مرجع انتظامی،شکایت شاکیان بشرح مندرج در پرونده،اظهارات طرفین که حکایت از وقوع درگیری فی مابین داشته،و متن پیامک ها بشرح ضمیمه پرونده که مورد پذیرش مشتکی عنه قرار گرفته است وسایر قراین و امارات موجود در پرونده،بزه کاری ایشان محرز و مسلم و مطابق با مواد ۶۰۸ و۶۶۹ و۶۹۷ از قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۷۵وماده ۷۱۴ از قانون مجازات مصوب ۹۲ با رعایت ماده ۱۳۴ از قانون اخیرالذکر تشخیص داده میشود،علی هذا با استناد به مواد فوق و نیز مواد ۲۶۴ و ۲۶۵ قانون ایین دادرسی کیفری مصوب ۹۲ قرار جلب ایشان به دادرسی صادر و اعلام میشود.
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

و منظور از قرار جلب ایشان به دادرسی صادر و اعلام میشود چیست (خط اخر)شرح ابلاغیه:

یعنی ایشان باید برای پاره ای از توضیحات و دادرسی حضور به عمل رسانند
ضمن خسته نباشید میخواستم بدونم یک ابلاغیه اومده برامون منظور ازش چیه؟ یعنی خانم __محکوم شده قطعی به چیزی‌ حکم خاصی بریده شده؟

این خانوم بزه کاری ایشان محرز و مسلم تشخیص داده شده اما پرونده هنوز در مرحله دادسرا است و دادسرا حکمی صادر نمی کند بلکه بعد از دادرسی پرونده برای صدور رای به دادگاه کیفری فرستاده می شود