نحوه شکایت از کارفرما برای ندادن حقوق، بیمه و سفته با استشهادیه

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۴ #99635116

با سلام و خسته نباشید، من می‌خواستم از کارفرما بابت ندادن حقوق و پرداخت نکردن بیمه شکایت کنم. کارفرما بدون دلیل من رو ماه قبل اخراج کرد. من از آبان ماه سال قبل در مجتمع خدمات رفاهی قسمت خدمات کار می‌کردم. بیمه‌ام را انجام نداد.
من چون با مواد اسیدی کار می‌کردم برای شست‌وشو، دچار بیماری عفونی شده بودم. از من سفته گرفته بودن و من فقط امضا و اثر انگشت زدم و گفتن ما خودمون پر می‌کنیم و هیچ رسیدی به من ندادن. من برای جمع کردن مدارک، استشهادیه الکترونیک نوشتم و واریزی‌های کارفرما رو عکس گرفتم و تصاویر از کار کردن در آن مجموعه رو دارم. می‌خواستم راهنماییم کنید چطوری حقوقم و بیمه و سفته رو پس بگیرم و شکایت کنم؟ من معلول شدید تحت پوشش بهزیستی هستم.

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق اداره کار بابت حقوق معوقه و حق بیمه طرح دعوی کنید و در خصوص سفته ابتدا طی اظهارنامه مطالبه کنید اگر اقدامی انجام ندادند دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.

با سلام،بابت حقوق و بیمه از طریق اداره کار اقدام کنید و در مورد سفته ابتدا اظهارنامه دهید در صورت عدم افاقه دادخواست استرداد سفته دهید.

با سلام
می توانید بابت حقوق معوقه و حق بیمه واریز نشده در اداره کار علیه کارفرما شکایت کنید. در مورد سفته نیز ابتدا خطاب به ایشان اظهارنامه ارسال نموده در صورت عدم تاثیر، دادخواست استرداد لاشه سفته به طرفیت وی مطرح کنید.

سلام بابت سفته اظهارنامه به ایشان دهید و بابت حقوق و بیمه در اداره کار طرح دعوی نمایید

باسلام میبایست دادخواست تنظیم کنید ودریک دفترپیشخوان دولت ازطریق ثبت نام درسامانه جامع روابط کارثبت کنید وسپس برای شماجلسه تعیین میکنندومدارک خودرابه شعبه بدوی خواهید برد،