کار من مکانیکی هستش و بهش سختی کار تعلق گرفته ولی برام بیمه کارگر ساده رد شده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۸ #99601442

سلام خسته نباشید من کارم مکانیک هستش و ۲۳ سال سابقه کار دارم و در شهرداری مشغول هستم و درخواست سختی کار دادم در سایت مربوطه و تایید شد ولی وقتی برای کارهاش به بیمه رفتن گفتن که پیمانکار های شهرداری برام بیمه کارگر ساده رد کردن حالا باید چیکار میکنم اگر شکایت کنم میتونم به جایی برسم ؟ و اینکه ممکنه شهرداری بعد از شکایت منو بیرون کنه ؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید به صرف نامه تایید کمیته تشخیص مشاغل سخت و زیان آور از طریق اداره کار بر علیه کارفرما اقدام نمایید تا مابه التفاوت حق بیمه را واریز نمایند .

با سلام
اگر شغل شما در کمیته استانی درمشاغل سخت و زیان اور مورد تایید قرار گرفته میتوانید از طریق اداره کار محل اشتغال کارفرما رو ملزم به پرداخت مابه التفاوت حق بیمه پرداختی (۴درصد)کنید.
درصورت داشتن ۲۰ سال سابقه کار متوالی یا۲۵ سال متناوب در شغل سخت و زیان اور شرایط بازنشستگی رو دارید.