قاضی رای صادر کرده، آیا میتونم نسبت به این اعتراض کنم که در اون تاریخ من اصلا حضور نداشتم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۵۱ #99499234

در کیفرخواست من اومده من در تاریخ فلان احضار شدم و دفاع بلا وجه کردم و الان قاضی رای صادر کرده ایا میتونم نسبت به این اعتراض کنم که در اون تاریخ من اصلا حضور نداشتم

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.. شما حق اعتراض دارید و می توانید با استفاده از شهادت شهود ادعای خودتان را اثبات نمایید..

با سلام
پس از صدور شما ظرف ۲۰ روز فرصت فرجام خواهی دارید

اگر دفاع کرده باشید و تاریخ حضور اشتباه باشد بعید است ازشما بپذیرند

با سلام
در صورتی که ابلاغ قانونی یا واقعی صورت گرفته باشد و شما حاضر نشده باشید رائ حضوری و پس از ابلاغ رای فرصت ۲۰ روزه جهت اعتراض دارید
اما اگر رائ غیابی صادر شده و به شما هیچگونه ابلاغی نشده بوده میتوانید با استناد و اثبات عدم آگاهی تقاضای واخواهی نمایید

با سلام
بله شما حق اعتراض دارید و اگر مهلت تجدید نظر یا اعتراض وجود دارد میتوانید سریعا اقدام نمایید