زوجه چگونه می تواند در شورای حل اختلاف نسبت به این شکواییه از خود دفاع کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۵ #99440914

با سلام و وقت بخیر
زوج چند ماه گذشته اقدام به فسخ نکاح زوجه مبنی بر تدلیس و فریب در معرفی دین نمود که زوجه کافر هست،چند شاهد جعلی هم آورد که همه دست بر قرآن گذاشتند و شهادت دادند که این ادعا رد شد و قاضی فسخ نکاح را نپذیرفت و رای به نفع زوجه صادر شد به محض رای دادگاه ایشان از زوجه و خانوادش با عنوان تهمت و افترا و توهین شکایت کرده حال سوال این است که ایشان به زوجه تهمت کافر بودن زده است و بارها بارها مورد توهین برادر، خواهر و مادرش قرار گرفته است و روزی که برای استرداد جهیزیه به صورت قانونی اقدام نموده خواهر زوج و همسر آن به سمت زوجه حمله ور شدند و یکی از همسایه ها پا در میانی نموده، و البته در صورت جلسه مامور کلانتری هم چیزی قید نشده است. ( البته این موضوع برای ۸ماه گذشته است و زوج هم اکنون شکایت کرده ) حال با توجه به این که ایشان در خریدن شاهد بسیار توانا است و برای ضربه زدن به زوجه از هیچ کار بی شرمانه ای هم دریغ نمی کند زوجه چگونه می تواند در شورای حل اختلاف نسبت به این شکواییه از خود دفاع کند؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید با دلایل و مستندات لازم شهود ایشان را جرح نمایید از طرفی با توجه به توهین و تهمت می توانید به جرم افترا علیه ایشان شکایت کنید

با سلام
شما میتوانید هر زمان که خانم مورد ضرب و شتم و یا توهین و افترا قرار گرفت تشکیل پرونده ی کیفری بدهید و اگر درگیری صورت گرفت درخواست صورتجلسه کلانتری بدهید.
در خصوص شاهد شما باید ثابت کنید که شهود، شهادت کذب میدهند که شهادت کذب خودش عنوان مجرمانه دارد.
موفق باشید