آیا شاکی قبل از صدور حکم می تواند به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نماید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۸ #99389351

سلام و درود پدر من محجور هست چندین بار بیمارستان بستری شده است از طریق سرپرستی دادگستری حکم حجرش را گرفتم و خود قیم شدم پدر ۳ سال پیش خانه ای را فروختند بنده بعنوان قیم پدر تقاضای فسخ معامله را کردم خریدار بعنوان شخص ثالث بپرونده ورود کرده اعلام نموده که اینها کلک کرده اند و چندین نفر امضا کرده و به دادگاه داده و شهود خواسته امدند و شهادت دادند که ایشان مریض نیست رئیس دادگاه تقاضای بیررسی مجدد از پزشکی قانونی نمود که پزشکی قانونی در کمسیون تخصصی ۳ نفره رای بمحجوریت پدر با توجه به مدارک و مستدات داد و الان در دادگاه میباشد سوال اول ایا شاکی قبل از صدور حکم می تواند بنظریه پزشکی قانونی اعتراض نماید ۲- اصلا شاکی میتواند اعتراض کند یا نه و اگر اعتراض کند چی میشود متشکرم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرقبل از معامله ایشان محجوربوده ونظریه پزشکی, قانونی موجود باشد, رای, بنفع شماصادرمیگردد

سلام
چون حجر پدر شما به ضرر خریدار می باشد و ایشان به حکم حجر به عنوان شخص ثالث اعتراض نموده‌اند می‌توانند به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایند و دادگاه در این مورد ممکن است اعتراض را برای رسیدگی به کمیسیون بالاتر یا کارشناسان رسمی دادگستری در رشته پزشکی قانونی ارجاع نماید و دادگاه در این باره محدودیتی ندارد.