قاضی باید به کدام نظریه استناد کند که رای دهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۲ #99339232

با عرض سلام و خسته نباشید
اینجانب یک شکایت مبنی بر ایرادات خودرو خریداری شده از یک خودرو ساز ایرانی مطرح کردم دفعه اول کارشناس رسمی یک سری ایرادات خودرو را بیان نموده بود که می بایست توسط خودرو ساز رفع می شد که نشد مجددا بعد از کارشناسی اول خودرو دچار ایرادات جدید شد که از ان شعبه مربوطه در خواست کردم که کارشناس دادگستری جدیدی تعیین کند و ایرادات جدید خودرو را برسی کند ولی کارشناسی دوم ایراداتی که کارشناس اول درج کرده بود رو نوشته بود که دیده نشد و رفع شده توسط خودرو ساز ولی ایرادات جدید را در نظریه خود درج کرد و تایید کرد حالا و اقا ان ایراداتی که کارشناس اول نوشته بود رفع نشده و به قوت خود باقیست و کارشناس دوم با قصد و نیت درج کرده که ایرادات خودرو بر طرف شده حالا الان دو نظر کارشناس موجود است که نظر کارشناس اولیه زده که خودرو ایرادانی دارد و نظر دوم کارشناس دیگیری زده ان ایرادات بر طرف شده حالا قاضی باید به کدام نظریه استناد کند که رای دهد؟
ایا نظر یک کارشناس در صورتی نقض نمی شود که به وسیله هیئت سه نفره نقض شود؟
اگر می شود راهنمایی کنید و ‌ماده قانونی که مرتبط با این موضوع است را ذکر کنین با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در برخی موارد خود قاضی نمیتواند شخصا اقدام به نتیجه نماید و بایستی از طریق تحقیقات و یا ارجاع امر به نظر کارشناس انجام گیرد و اگر در نظریه کارشناسان اختلاف باشد میتوان به نظر کارشناسان معترض یا به هیئت های چند نفره و بالطبع نتیجه مشخص و دقیقی رسید

لطفا باتقدیم لایحه اعتراض خود را به نظرکارشناس بکنید تااین امر به کارشناسان ۳نفره ارجاع شود

حق اعتراض به کارشناس برای ارجاع به هیات کارشناسی برای شما محفوظ است.

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. شما می توانید در صورت لزوم به نظریه کارشناسی متناقض ادعایی، اعتراض نمائید تا موضوع به هیئت کارشناسی سه نفره ارجاع گردد..
موفق باشید..

با سلام و احترام
میتوانید اعتراض به نظر کارشناس بزنید
و موضوع را به هیات کارشناسی ارجاع دهید