آیا از طریق شماره همراه قید شده در اجاره نامه به ایشون ابلاغ میشه یا توسط مامور ابلاغ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۵ #99294912

با سلام و درود
برای دستور تخلیه ملک به جهت انقضای مدت و همچنین اجور معوقه دادخواست از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ارائه دادم. مستاجر نمیدونم ثنا داره یا خیر. اما متصدی دفتر آدرس ملک رو اشتباه وارد کرده. آیا از طریق شماره همراه قید شده در اجاره نامه به ایشون ابلاغ میشه یا توسط مامور ابلاغ؟ اگر از طریق مامور ابلاغ انجام میشه من چه کنم که مستاجر مدعی عدم ابلاغ نشه؟
و سوال دیگه اینکه از روز دوشنبه که درخواست دادم تا حالا به من ابلاغ نشده آیا این زمان طبیعیه؟ مگر نه اینکه دستور تخلیه بدون تشریفات و ارائه دادخواست و ابلاغ و... باید انجام بشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت داشتن کد ملی یا شماره تلفن و آدرس شخص اقدام نمایید
اگر در سامانه ثنا حساب کاربری داشته باشد از طریک پیامک و در غیر اینصورت از طریق کلانتری و نهایتا با تماس تلفنی از طریق مراجع قانونی تماس گرفته خواهد شد