راهی هست که از شهر خودم متوجه بشم شکایت چی هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۰ #99286420

سلام بنده چن وقت پیش ماشین گرفتم بعد فروختم الان رفتم خلافی بگیرم که تعویض پلاک بکنم میگن پلاک شکایت داره بنده گرگان هستم گفتن باید برین لنگرود میخواستم بدونم راهی هست که از شهر خودم متوجه بشم شکایت چی هست صاحب سند من نیستم وکالت دادم به کسی که ماشین فروختم میتونم خودم پیگیر بشم

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق نزدیکترین دفتر خدمات قضایی می توانید با کد ثنای خود اقدام نمایید

شکایت های احتمالی برای مالک سند و یا مالک پلاک ارسال میشود برای اطلاع با ثبت نام ثنا در دفاتر خدمات قضایی توسط مالک پلاک و مالک سند اقدام شود

درود
برای اطلاع و دریافت ابلاغیه ها در خصوص پرونده ثنا ثبت نام کنید.

درود
از طرق ثبت ثنا امکانپذیر است.

به نزدیکترین دفتر خدمات قضایی محل سکونت مراجعه نمایید یا دادگستری شهر خودتان و ثبت نام ثنا نمایید

در دفتر خدمات الکترونیک در سامانه ثنا ثبت نام کنید تا از جریان شکایت ورسیدگی باخبر بشید

چون هرگونه احظار و ابلاغ باتوجه به شماره انتظامی به شماره تلفن مالک اعلام میشه می توانی بهمراه ایشان به سامانه خدمات قضایی مراجعه و اطلاع کسب کنی