برای هزینه های کارشناسی چطور باید اقدام کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۲ #99217710

با سلام
برای مطالبه هزینه های دادرسی در پرونده کیفری به چه صورت باید اقدام کرد. من شاکی بودم و حکم به نفع من بود برای خسارت مادی به کارشناس حسابداری ارجاع داده شد اما برای هزینه های کارشناسی چطور باید اقدام کرد. کارشناس حسابداری گفت این هزینه ها خود شعبه مشخص میکنه. آیا لازم است اقدامی کنم؟ با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .دادخواست حقوقی خسارات دادرسی را مطرح نمایید

با درود دادخواست دهید و مطالبه نمایید

می توانید با تقدیم دادخواست مطالبه کنید

سلام
شاکی پرونده یعنی شما می‌توانید در هر مرحله از دادرسی تمام هزینه‌های پرداخت شده دادرسی را از طبق مقررات یعنی با تقدیم دادخواست مطالبه کنید در این مورد دادگاه پس از ذی‌حق شناختن شما، مکلف است هنگام صدور حکم، مدعی‌علیه را به پرداخت هزینه‌های مزبور ملزم کند.