آیا امکان شکایت واحد ما که پارکینگ نداریم از طبقه دوم وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۳ #99193246

با سلام
۱- ساختمان ما ۴ واحد دارد که سه واحد آن دارای پارکینگ و یک واحد که واحد ما میشود پارکینگ ندارد و ساکنین به بهانه اینکه ما پارکینگ نداریم از دادن ریموت کنترل درب پارکینگ خودداری میکنند.
آیا این کار آنها قانونی است؟
آیا امکان پیگیری قانونی وجود دارد؟
۲.به علت خالی بودن طبقه سوم، طبقه دوم هر دو ماشین خود را داخل پارکینگ میگذارد در حالی که یک پارکینگ بیشتر ندارد.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

داشتن ریموت و کلید مشاعات حق تمامی ساکنین در ساختمان است و اینکار ایشان تخلف است . و استفاده از پارکینگ دیگری با کسب اجازه مالک منعی ندارد و این موضوع حقی برایتان ایجاد نمیکند .

با توجه به نداشتن پارکینگ حقی برای درخواست ریموت ندارید
و تنها مالک همان پارکینگ می تواند از ایشان شکایت کند و شما ذی حق به جهت طرح شکایت در خصوص طبق سوم نیستید

سلام داشتن کلید های مشاعات حق همه مالکین ساختمان است مگر این که درب مشاع به نحوی باشد که فقط قابل استفاده بعضی از مالکین باشد . در خصوص استفاده بقیه از پارکینگ یکدیگر حقی برای شما متصور نیست .