شارژ ساختمان را پرداخت نمیکنند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #99149529

سلام.
سه واحد از یک مجموعه ۱۰ واحدی شارژ ساختمان را پرداخت نمیکنند . و کماکان از امکانات روشنایی و نظافت و سرویس دوره ای اسانسور که دیگران پرداخت کرده اند استفاده میکنند. راه حل این مشکل چیست. هر گونه گفتگو در این مورد باعث درگیری و مشاجره میشود. لطفا بفرمایید چگونه قانون از این مشکل حمایت میکند.؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا از طریق اظهارنامه آنها را دعوت به پرداخت مبلغ نمایید در غیر ایصورت موضوع را صورتجلسه کرده و استشهادیه ای بهمراه سایر همسایگان تنظیم و طرح وعوا کنید علیه آنها