جعل قولنامه و ارزش قولنامه برابر اصل شده در دادگاه به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۳۲۸ #99140

سلام . ۳ سوال داشتم
۱ ایا کارشناس می تواند از روی کپی قولنامه جعلی بودن خط وامضا و اثرانگشت را تشخیص دهد
۲ اگر متن قولنامه با کاربن باشد اما تاریخ ان با خودکار نوشته شده باشد ایا میشود تقدم وتاخر تاریخ و متن را اثبات کرد
۳من و شریکم یک ملک کشاورزی را از یک نفر خریدیم تنها یک نسخه قرداد بین ما نوشته شد و بعد از مدتی شریک سهم خودرا درپشت صفحه قولنامه ب من واگذار کرد و من اقدام برای سند کردم و سند ملک را گرفتم الان شریک یک کپی قولنامه اصلی را روی کاربن گذاشته ویک قولنامه جعلی درست کرده و امضا واثر انگشت فروشنده را هم گرفته امضای من را هم با کاربن زده اما اثر انگشت من هم هست اما من مطمئن نیستم اثر انگشت مال خودم باشه درپشت قولنامه جعلی واگذاری دیده نمیشه دبه کرده ک من هم سهم دارم و سند باید ب نام من هم بشود در حال حاضر اصل قولنامه را فروشنده ارائه نمیدهد و من فقط از قولنامه کپی برابر با صل شده در دفاتر اسناد رسمی را دارم دوشاهد قرداد واگذاری را امضا کردند یکی از شاهدان فوت کرده شاهد دیگر پسر من است من چگونه می توانم با این کپی برابر اصل حقم را اثبات کنم

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در بعضی از موافع بله

مشخص نمیباشد.

بعید به نظر میرسد که قولنامه ایشان معتبر شناخته شود.