شکایت از مهندس ناظر پروژه شهرداری به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۴۰ #99106

ایشون گود ۳۶متر رو ۴۱طراحی خودش کرده وبه شهرداری هم اطلاع نداده علاوه برنظارت کار طراحی گود رو هم خودش انجام داده با مهر خودش مدارک موجوده الان کار رو واگذار کردیم میگه یک میلیار بدید تا تاییدی روبهتون بدم ضمنا ما ۸متر از گود رو انجام دادیم و چند عدد از سولجرها را دراوردیم اونها نامه خطرناک بودن گود رو زده پیمانکار هم میگه همیه این کارها رو یک هفته ای انجام میدم ناظ میگه گود رو پر کنید دوباره شروع کنید یا یک میلیارد بدید من چشم پوشی میکنم
با تشکرچکار کنیم

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این خصوص اگر مشکلی دارید باید به شهرداری مراجعه کنید و یا میتوانید در صورت شکایت تقاضای تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف کنید.