چگونه باید الزام به انتقال سهام کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷۱ #98986068

سال ۷۴ در مزایده ۲۰ سهم از شرکت سهامی خاص را برنده شدم و با اینکه اجرای احکام به شرکت نامه نوشته که انتقال سهام در دفتر سهام شرکت انجام شود ولی مدیر عامل وقت از این موضوع استنکاف کرده و با اقدامات متعدد سعی در ابطال مزایده داشته که موفق هم نشده است چگونه باید الزام به انتقال سهام کرد البته من در ۹۹/۶/۲ با دو سهام دار دیگر اگهی ثبتی تغیرات شرکت را انجام دادم که در تغییرات جدید جزء اعضای هیت مدیره شدم ولی مدیر عامل اسبق دادخواستی مبنی بر اینکه چون نقل و انتقال در دفتر شرکت صورت نگرفته تنظیم کرده و خواستار ابطال اگهی ثبتی جدید شده است لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، با استفاده از مدارک و گواهی شهود و اسنادی که گفتین نسبت به طرح دفاع اقدام کنید ، در صورت لزوم میتونید از طریق سایت بنیاد وکلا نسبت به سفارش لایحه دفاعیه از متخصصین مجرب فعال در سایت اقدام کنید

در صورتی که سهامدار بودن شما به موجب صورتجلسه در اداره ثبت شرکتها به ثبت رسیده باشد اقدام قانونی است و ایرادی ندارد.

سلام. اگر پرونده مدیرعامل هنوز در دست بررسی است، لطفا شما دادخواست متقابلی به خواسته الزام شرکت و مدیرعامل به ثبت انتقال بر اساس مزایده به عمل امده و نامه اجرای احکام مطرح کنید‌.

هرگونه تغییرات در مدیران شرکت باید وفق مفاد اساسنامه باشد و تغییرات باید طی صورتجلسه ای به امضای اعضای جلسه رسیده باشد

در صورتیکه مراتب سهامداری شما در اداره ثبت شرکتها و روزنامه رسمی درج شده باشد نیازی به اقدام قانونی دیگری نیست .

سلام وقت به خیر.
ابتدا بفرمایید پرونده اجرایی قبلی شما مربوط به چه خواسته(دعوایی) بوده؟ و حکم صادره حاوی چه مطالبی بوده؟