آیا نیاز به حضور در جلسه دادگاه هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۲ #98867115

در صورت ارائه و ثبت لایحه دفاعیه در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، آیا نیاز به حضور در جلسه دادگاه هست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بهترین را دفاع از حق به صورت حضوری است

بهتر است حضور پیدا کنید.

بنظر بهتر است حاضر شوید.

با درود در صورت ابلاغ بله حاضر شده و از خویش دفاع نمایید

با سلام
در صورت ثبت و ارسال لایحه نیازی به حضور شما نخواهد بود مگر اینکه تمایل داشته باید شخصا در جلسه رسیدگی حاضر و از خود دفاع نمایید .
موفق باشید

با سلام
اصولا با ارایه لایحه دیگر نیازی به حضور در جلسه نیست.اما امکان دارد طرف مقابل در جلسه مطالبی را عنوان کند که شما در لایحه خود برای آن پاسخی ارایه نکرده باشید و همان موارد به ضررتان تمام شود.لذا درصورت امکان بهتر است یا شخصا در جلسه حضور یابید یا به یک همکار وکیل وکالت بدهید.عاقبت بخیر باشید.

با سلام
حضور شما الزامی نیست ولی اگر حضور داشته باشید بهتر است تا در صورت دفاع طرف مقابل پاسخ مناسب به فرد بدهید و اگر در صورت دفاع طرف مقابل و عدم حضور شما،دادگاه میتواند دعوای شما را رد کند