چگونه پرونده دادگاه را قبل از اولین جلسه ببندم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۲ #98835517

سلام خسته نباشید
بنده به مدت یک سال و نیم به صورت پروژه ای و هر پروژه به صورت میزان ساعت کار کرده ام برای سال ۹۸ دو قرارداد شش ماهه دارم، که ساعت کاری در آن نوشته شده است
شش ماه اول سال یعنی قرارداد اول در سال ۹۸ پرداخت شده، از قرار داد دوم حدود یک میلیون برای شش ماه در طول یک سال از طرف کارفرما پرداخت شده، تاخیر درپرداخت چطور حساب میشه؟
برای ۶ ماه آخر قرار داد ندارم شخصی که حقوق خوانده، مبالغی رو برای پروژه ها شش ماه اول سال ۹۹ نوشته که مجموعا ۳۵ میلیون شده است
توافقی برای این شش ماه بین من و کارفرما نشده است. کارمندی که در شعبه دادگاه بود به من گفت این مبالغ رو از کجا آوردی و برو بیرون. الان من باید چکار کنم؟ پرونده دادگاه رو ببندم و در شورا به حل پرونده بپردازم یا بگذارم روند اجرای پرونده پیش برود و درخواست کارشناس داده شود؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه قراردادی فی مابین نباشد از طریق ارجاع امر به جلب نظر کارشناسی صورت می گیرد .

در صورتیکه قرارداد موجود باشد ، بر حسب قرارداد انجام خواهد شد ولی در صورتیکه قراردادی فی مابین نباشد از طریق ارجاع امر به جلب نظر کارشناسی صورت می گیرد .

با سلام
در این موارد در صورت داشتن قرارداد ، بر حسب قرارداد انجام خواهد شد و در صورتیکه قراردادی فی مابین نباشد از طریق ارجاع امر به جلب نظر کارشناسی انجام خواهد گرفت .

به واسطه نداشتن قرارداد برای مدت مزبور دادخواست مطالبه خود را با موضوع ارجاع امر به کارشناسی ثبت کنید .

-- میزان مطالبات بر اساس متن قرارداد موجود بررسی و محاسبه میشود .
-- در مواردی که قراردادی در میان نباشد از طریق کارشناسی میتوانید درخواست ارزیابی نمایید .
-- در صورت عدم درج در قرارداد ، امکان دریافت تاخیر تادیه را نخواهید داشت .

با سلام
در خصوص مدتی که قرارداد ندارید باید دادخواست جلب نظر کارشناس مطرح کنید.