آیا خسارت تحویل رو که قبل از تاریخ تنظیم سند بوده میتونم مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۳ #98799595

سلام طبق قرارداد پیش خرید آپارتمانی خریداری کردم که تاریخ تحویل ان برج ده ۹۷ و تاریخ تنظیم سند اون برج دو ۹۸ بوده همزمان با تحویل باید مبلغ ۷۵ میلیون و با تنظیم سند هم همین مبلغ رو پرداخت میکردم و بابت تاخیر در تحویل و تنظیم هرکدام روزانه مبلغ صد هزار تومان تعیین شده، متاسفانه گواهی عدم حضور رو در تاریخ مقرر دریافت نکردم حالا با توجه به عدم دریافت گواهی عدم حضور که باعث میشه نتونم خسارت تاخیر تنظیم سند رو بگیرم ایا خسارت تحویل رو که قبل از تاریخ تنظیم سند بوده میتونم مطالبه کنم؟ یعنی ایا برا دریافت خسارت تاخیر در تحویا اپارتمان هم نیاز به گواهی عدم حضور هست یا خیر فقط برای دریافت خسارت تاخیر در تنظیم سند نیاز به این خسارت هست؟ و با توجه به اینکه هنوز تحویل داده نشده میتونم با اظهارنامه خسارت رو دریافت کنم؟ سپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به عدم دریافت گواهی عدم حضور دیگر نمی توانید وجه التزام مندرج در قرارداد را مطالبه کنید برای مطالبه خسارت عدم تحویل باید ثابت کنید ملک آماده تحویل بوده ولی تحویل داده نشده در این صورت قابل مطالبه است.

توضیح داده شد در فرضیکه این مراحل طی کنید امکان گرفتن خسارت تحویل وجود دارد.

خسارت دیرکرد را چگونه محاسبه می‌کنند؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که خسارت دیرکرد با توافق طرفین تعیین و در ادامه در قرارداد ذکر می‌شود. مبلغ خسارت میتواند به صورت روزانه و یا ماهیانه محاسبه شود. همان طور که گفته شد این مبلغ به صورت کاملا توافقی است و به عنوان مثال می توان در صورت رضایت طرفین مبلغ هزارم از مبلغ کل را به عنوان خسارت روزانه تعیین نمود.
ارسال اظهارنامه - دادخواست مطالبه با جلب نظر کارشناسی بانضمام کلیه خسارات دادرسی

درود بر شما
اظهارنامه با قید تاریخ تحویل ارسال و ذکر شود که در تاریخ مقرر جهت تحویل حاضر و آماده پرداخت بوده اید تا اینکه در صورت عدم نتیجه مطلوب بتوانید از تاریخ اظهارنامه تا زمان تحویل خسارت را مطالبه نمایید