به دلیل مسدودی حساب کاری و عملا مسدود شدن راه درآمدم میتوانم مطالبه ضرر و زیان و غیر قابل برگشت بودن آن را نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۶۶ #98746775

با سلام

طی شکواییه ای در تاریخ ۱۳۹۶/۱۰/۱۲ با عناوین ۱- تهدید ۲- اخاذی ۳- نقض تدابیر امنیتی(هک) ۴- کسب مال نامشروع ۵- ممانعت از دسترسی افراد مجاز به داده ها،
از اینجانب شکایت شد. توسط پلیس فتا بنا بر ادعای شاکی بدون بررسی صحت موضوع اقدام به مسدود سازی حساب کاری متصل به درگاه بانکی وب سایت بنده می نمایند.
پس از گذشت مسدودی حساب اکنون برای اینجانب در خصوص موارد ۱، ۲، ۳ ،۴ منع تعقیب صادر و در خصوص مورد شماره ۵ نیز برائت صادر شده است.

حال سوالم این است به دلیل مسدودی حساب کاری و عملا مسدود شدن راه درآمدم میتوانم مطالبه ضرر و زیان و همچنین ازبین رفتن شغلم و غیر قابل برگشت بودن آن را نمایم؟

حتی با بازگشایی مجدد وب سایت پس از ۲ سال دیگر به حالت سابق برنخواهد گشت.در ضمن با توجه به میانگین درآمد سالانه وب سایت روزانه ۴۰۰ هزار تومان درآمد خالص داشته است که اکنون وجود ندارد و زحمات چند ساله با یک شکایت غیرواقعی شاکی ازبین رفته.

همچنین قابل ذکر است ایشان طی مدارکی اقدام به اخاذی نموده بوده "که اگر پرداخت نکنم این مشکلات را بوجود خواهد آورد".

باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حال سوالم این است به دلیل مسدودی حساب کاری و عملا مسدود شدن راه درآمدم میتوانم مطالبه ضرر و زیان و همچنین ازبین رفتن شغلم و غیر قابل برگشت بودن آن را نمایم؟

بله می توانید جبران تمامی ضررهای وارده به خود را درخواست کنید

با سلام و احترام
میتوانید علیه ایشان مطالبه ضرر و زیان و افترا و اخاذی شکایت نمایید

بله میتوانید از ایشان شکایت نمایید و ضرر و زیان را طی اعاده حیثیت مطالبه نمایید .

سلام با در دست داشتن مدارکی که مدعی هستید از شماقصد اخاذی داشته ، به عنوان اخاذی و افترا از وی شکایت کنید . سپس به عنوان ضرر و زیان ناشی از جرم دادخواست مطالبه خسارت نمایید .