آیا راهی وجود دارد تا مستمری پدرم را افزایش دهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۷ #98732056

پدر من به رحمت خدا رفته است.ایشان ۲۵سال از سابقه ی بیمه اش را به صورت فروشنده سوپر مارکت به صورت حداکثری پرداخت کرد به صورتی که پدرش کارفرمایش بود، ولی زمانی که پدرش فوت نمود پدرم ۴ سال بیمه اش را به صورت اختیاری و حداقل رد کردند، اایشان در اواخر فروردین ماه ۹۹ فوت نمودند و ما با مراجعه به بیمه به ما گفتند مستمری پدرتان حداقل حقوق یعنی یک و هشتصد ملیون می‌باشد. سوال من این است آیا راهی وجود دارد تا مستمری پدرم را افزایش دهم؟چون پدرم ۲۹ سال سابقه داشته و مستمری اش خیلی پایین است

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مستمری بر اساس میانگین سه سال آخر دستمزد اعلامی برای ایشان پرداخت خواهد شد

با سلام
برای اخذ حقوق بازنشستگی یا مستمری معمولا حقوق دو سال اخر را محاسبه و میانگین ان را به بازنشسته پرداخت مینمایند لذا ضرری ندارد بر علیه اداره تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری اقامه دعوی نمایید شاید با بررسی پرونده و بیمه های واریزی پدر مرحومتان اقدام جدیدی صورت گیرد .

با سلام، ضمن عرض تسلیت باید به این نکته توجه کنیم که مستمری بر اساس میانگین سال های پایانی بیمه پردازی محاسبه می گردد، ظاهرا بعد از انتخاب حداقل پوشش به جهت کاهش حق بیمه پردازی امکان دریافت بیش از ان میسر نیست