الان باید مستاجر تخلیه کنه که بازسازی انجام بدم؛ چطور باید اثبات کنم که منزل رو خودم نیاز دارم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۲ #98660366

سلام. وکلای عزیز فرمودن به دلیل وجود کرونا باید اثبات کنم که آپارتمان اجاره ای را خودم نیاز دارم تا حکم تخلیه صادر بشه و مستعجر قانونا مجبور به تخلیه بشه. پسرم فروردین عقد میکنه. الان باید مستعجر تخلیه کنه که بازسازی انجام بدم. چطور باید اثبات کنم که منزل رو خودم نیاز دارم. ممنون از راهنماییتون.

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، بایستی مدارک و ادله‌ی خود را جهت این امر تقدیم نمایید تا قاضی بپذیرد.

باید مدارک و مستندات مدلل ارایه نمایید

مستندات را ارائه و اثبات کنید

در ایام کرونا طبق مصوبه ستاد حکم تخلیه ب سختی اجرا میشود و شما تنها با ارائه مدارک و شواهد مستند مبنی بر نیاز مبرم خود شاید بتوانید حکم تخلیه گرفته و آنرا اجرا کنید

با درود
به ارائه مستندات میتوانید موضوع را اثبات نمائید

باسلام
بعد از عقد میتوانید سند ازدواج را برده و اثبات نماید

درود
باید برای این امر دلایل و مدارک ارایه دهید.