اگر الان برای شکایت اقدام کنم به جواب دلخواه میرسم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۹ #98658458

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت شما....به خدمتتان عارضم همسر بنده ۵ ماه است که از من طلاق گرفته، ولی در مدت ۳ سالی که منزل پدرش بود و به دنبال طلاق متاسفانه روابط نامشروعی با چندین مرد داشته که بنده تمامی چتهای وی در واتساپ و تلگرام را اسکرین شات گرفته ام، و در این چتها متاسفانه حرفهای مستهجن، صحبتهای مبنی بر قرار گذاشتن برای رابطه نامشروع، و حتی رفتن چندین باره همسرم پیش مردای غریبه به مدت چندین ساعت در مکانهای خالی همانند کارگاه، منزل خالی، چرخیدن با ماشین،رفتن به سفره خانه و..... مشهود است و متن تمامی چتها دست اینجانب میباشد، خاستم ببینم یا با تشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مخاطب گرامی ، اگر اکنون زوجه از شما طلاق گرفته دیگر نمیتوانید اقدام قانونی بر علیه ایشان نمایید
یا اگر بخاطر پرداخت مهریه میگویید حتی اگر اثبات رابطه نامشروع ایشان ثابت گردد باز مهریه قابل پرداخت است

سلام می توانید علیه ایشان شکایت مبنی بر جرم رابطه نامشروع مطرح نمایید ومدارک را ارائه فرمایید دادگاه رسیدگی و ایشان محکوم به شلاق خواهند شد