آیا امکان دارد به همین دلیل دادخواست تعیین داور من قرار عدم استماع بخورد یا اینکه مشکلی از این بابت ایجاد نمی کند در اصل موضوع دادخواست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۷ #98548158

با سلام
در قراردادی شرط داوری را لحاظ کرده ام حال برای ارجاع امر به داوری طرف مقابل از تعیین داور اختصاصی خود و همکاری جهت تعیین داور مرضی الطرفین استنکاف ورزیده و مطابق ماده ۴۵۹ اظهارنامه برای وی به جهت معرفی داور ارسال کردم و پس از یک ماه از تاریخ ارسال اظهارنامه مذکور و عدم پاسخگویی وی دادخواست تعیین داور ثبت کردم.
من در اظهارنامه ارسالی برای طرف مقابل ام مهلت یک هفته ای درج کرده بودم و در ماده ۴۵۹ مهلت ده روز در نظر گرفته شده آیا امکان دارد به همین دلیل دادخواست تعیین داور من قرار عدم استماع بخورد یا اینکه مشکلی از این بابت ایجاد نمی کند در اصل موضوع دادخواست؟
ممنون

مشاوره حقوقی داوری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر می رسد مشکلی در این ارتباط وجود ندارد.