اگه این فرد بعد چند سال بیاد ایران ممکنه تو فرودگاه یا مرز زمینی دستگیرش کنند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۸۶ #98524020

سلام . اگه فردی حکم جلب رو بگیری و حکم مصادره اموالش را بگیری ولی چیزی برای مصادره نداره و خودشم خارج از کشور زندگی میکنی حالا اگه این فرد بعد چند سال بیاد ایران ممکن هستش تو فرودگاه یا مرز زمینی دستگیرش کنن چون حکم جلب داره
منظورم خود پلیس فرودگاه دستگیر کنه تو کامپیوتر پلیس فرودگاه اسمش تحت تعقیب باشه
یا اینکه باید کسی که از شکایت کرده با مامور پیدا کنه فرودگاه دستگیرش نمیکنه خودشون

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است به اجرای لحکام مراجعه و در صورت اطلاع از ورود ایشان نامه ای مبنی بر جلب در فرودگاه در اختیار پلیس قراردهید حکم جلب سیار

با سلام و احترام
بله مخاطب گرامی در صورت هماهنگی با پلیس فرودگاه امکان پذیر است
موفق باشید

با سلام
پلیس گذرنامه حق توقیف افراد را ندارد در ثانی حکم جلب مدت دار می باشد و به صورت دائمی صادر نمی شود . اما پلیس گذرنامه در صورت وجود دستور مبنی بر ممنوعیت خروج گذرنامه ایشان را مصادره می نماید

باید حکم جلب رابه پلیس فردوگاه بدهید که بتواتیدوی راجلب کنید به خودی خود وی راجلب نمیکنند

با سلام. در خصوص محکومیتهای مالی مانند بدهی ها، مطالبات مالی ناشی از اسناد تجاری مانند چک و سفته و به طور کل محکومیتهای مالی پلیس فرودگاه یا مرز زمینی هیچگونه اقدامی نمی کند مگر اینکه خودتان اقدام‌کنید چون فقط در خصوص جرائم سنگین مالی، جرائم ضد امنیت عمومی که مخل نظم عمومی کشور ایران است مانند جرائم کلاهبرداری ، اختلاس از بیت المال که در اینترپل نیز Red Alert دارند، و جزو جرائم سنگین بین المللی و یا داخلی هستند، پلیس فرودگاه یا مرزی اقدام به بازداشت می کند.

با سلام
درخواست جلب بر عهده شما میباشد مگر در مواقع خطر نیروی انتظامی خود اقدام به جلب مینماید و لی در خصوص پرونده تان بر اساس موضوع میتوانید از اجرای احکام مریوطه درخواست نمایید

باید مترصد ورود ایشان باشد در صورت هماهنگی پلیس فرودگاه او را دستگیر می کند