آیا به دیون میت جریمه تاخیر یا دیرکرد تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۸ #98503516

پدرم زمینی رو به شکل قولنامه خرید و به همون شکل در سال ۸۰ به مبلغ سه ملیون و چهار صد فروخت که دو ملیون و چهار صد نقدا و بقیه در زمان انتقال سند تا سال ۸۲ به علت موروثی بودن زمین فروشندگان اولیه نتوانستن سند رو به نام پدرم انتقال دهند و پدرم الزام به انتقال سند از دست شان شاکی شد و قاضی به استناد اینکه قبل از فروش این زمین توسط مالک اصلی به یک ارگان دولتی هبه شده است وراث مالک نیستند تا انتقال دهند همچنین پدرم هم نتوانست به نام خریدار جدید انتقال دهد در سال ۸۲ خریدار جدید ( همونی که دو ملیونو چهار صد پول داده بود) از دست پدرم شاکی شد و در سال ۸۴قاضی رای داد که ایشون مالک نبوده در سال ۸۶ پدرم اظهار نامه ای به خریدار نوشت که با توجه به اینکه بنده قادر به انتقال سند نیستم امادگی دارم تا مبلع پرداخت شده ی شما را استرداد کنم که اون اقا هیچ جوابی نداد د ر سال ۸۷ پدرو در یک تصادف فوت کرد دوباره در سال ۸۸ بنده به ایشان اطهار نامه ای دادم مبنی به اظهار امادگی برای پرداخت دین پدرم اون اقا مبلغ هنگفتی رو در خواست کرد و من پرداخت نکردم و عین مبلغ دین پدرم رو بعنوان رد مظالم
در جای دیگه هزینه کردم حال با گذشت چندین سال از اون ماجرا دوباره از وراث پدرم بابت الزام به تنظیم سند شکایت کرده در سال ۸۲ نیز با همین عنوان از دست پدرم شاکی شده بود و قاضی با توجه به مالک نبودن پدر رد دعوی صادر کرد
سوال اول .الان بابت اون مبلغ دو ملیون و چهار صد در سال ۸۰ باید چقدر پرداخت کنیم با توجه به اینکه به اظهار نامه ی پدرم مبنی به دریافت ثمن معامله پاسخی هم نداده است سوال دوم زمینی که مالک نیستم رو چگونه باید انتقال سند بدهم
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۱.چنانچه دعوای الزام به تنظیم سند رسمی که سابقا بر علیه پدر شما مطرح گردیده منجر به صدور حکم قطعی شده باشد موضوع اعتبار امر مختومه داره و طرف شما نمیتونن با همان موضوع دعوایی بر علیه شما مطرح کنن .
۲.از تاریخ ارسال اولین اظهارنامه و آمادگی دائن به پرداخت دین تاخیر تادیه به دین تعلق نمیگیرد .