همسر مردی که مزاحم شده و ما با اون چت کردیم میتواند از ما شکایت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۲ #98496172

سلام.من قبل با پسری رابطه داشتم و از هم جدا شدیم و ایشون ازدواج کرد..چند ماه بعد ازدواج با ایجاد مزاحمت به تلفن خانه ما، من را مجبور کرد که از خط خودم بهش پیام بدم... و مدام اصرار داشت که میخواد طلاق بگیره و من باهاش اشتی کنم... و من هم مدام میگفتم که این کار شدنی نیست.. هر از گاهی این اقا پیام میداد و بعضی وقتا که بلاکش میکردم تهدید میکرد که به خانوادم ‌میگه... و من هم باهاش همکلام میشدم و در جاهایی مرور خاطرات گذشته هم داشتیم که به زمان قبل از ازدواج ایشان برمیگرده...همسرشون پیامارو دیدن و به من زنگ زدن و گفتند که اون اقا گفته من مزاحمشون شدم و منو تهدید کردند که دیگ هیچوقت با اون اقا حرف نزنم...میخواستم بپرسم ایا همسرشون میتونه از من شکایت کنه و ‌کارو به دادگاه برسونه؟ با اینکه من کلیه اسکرین شاتای این اقا و‌ تهدیداشون رو دارم..

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض مذکور در سوال : مصداق مزاحمت نمیباشد و جرمی ثابت نمیشود