چگونه بدون رفتن به دادگاه تجدید نظر، رای و میشه عوض کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۰ #98481122

در دادسرا برای طرفم کیفر خواست صادر شده ولی در دادگاه حکم برائت چگونه میتونم قبل از ابلاغ رای درخواست بازنگری کنم درثانی من یک وکیل تو نوشهر میخواهم که ساکن نوشهر باشه

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنین امری صرفا از طریق تجدیدنظرخواهی امکان پذیر است

درخواست بازنگری تنها از طریق تجدیدنظرخواهی میسر است . شما از زمان ابلاغ رای میتوانید ظرف ۲۰ روز تقاضای تجدیدنظرخواهی خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح کنید .

با سلام و احترام
پس از ابلاغ حکم دادگاه میتوانید تقاضای تجدید نظر کنید و لایحه ای برای نقض حکم بدوی از طریق دفتر خدمات قضایی به دادگاه تجدید نظر ارسال کنید