با رابطه میتوانیم اجازه ازدواج از دادگاه بگیریم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۸ #98417226

با سلام با دختری میخوام ازدواج کنم پدرش نمیزاره ۱۷ سالش هست منم ۲۵ باهاش فرار کنم رابطه داشته باشیم خود دختر تو دادگاه بگه چاره ای نداشتیم نمیزاشتن مجبور شدیم تا به هم برسیم. ما رو به عقد هم در میارن؟ زندان نداره؟نمیتونن مانع بشن؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این اقدام جرم بوده و مجازات زنا را دارد
بهتر است به توافق برسید در غیر این صورت دختر در ۱۸ سالگی میتواند از دادگاه اجازه ازدواج بگیرد

با سلام عمل شما مجرمانه بوده و دارای مجازات می باشد بهترین راه این باشد که خود دختر شخصا دادخواستی مبنی بر تقاضای ازدواج مطرح نموده و دادگاه اجازه ازدواج به ایشان را صادر نماید

اقدام مزبور رابطه نامشروع و زنا است. در صورتی که شرایط شما برای ازدواج مناسب است ایشان می‌تواند از دادگاه تقاضای صدور اجازه ازدواج بکند. دادگاه با صحبت با شما و بررسی شرایط شما به جای پدر اجازه ازدواج می دهد.

این عملی که گفتین جرم است و مجازات دارد.
در صورت هم کفو بودن شما با هم ،دختر می تواند از دادگاه اجازه ازدواج با شما را بگیرد.

ولی احترام به بزرگترها و دعای خیر آنها پشتوانه بسیار مستحکم تر از قوانین خواهد بود. سعی کنید زندگی خودتان را با رضایت و حمایت پدر و مادرهایتان شروع کنید. انشالا که خوشبخت بشید.