نفقه فرزند ۳ ساله رو چطور مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۵ #98407905

پسرم دست خانواده شوهرم هست. سه سالشه.. اونا درخواست تحویل فرزند بمن دادند رای صادر و قطعی شد من هم در خواست نفقه دادم.وقتی فهمیدند درخواست نفقه دادم پرونده رو پیگیری نکردند و اجرای احکام نبردند.من هم که پیگیری کردم گفتن باید خانواده شوهرم که دزخواست دادن درخواست اجرا کنند.ابلاغیه براشون فرستادند و ۱۰ روز مهات دادند که برای اجرای حکم بیایند.که دیروز وقتشون تموم شد.امروز جلسه رسیدگی برای نفقه داشتم قاضی گف تا هنوز بچه رو نگرفتی نفقه چجوری میخوای بگیری و پروتده رو مختومه اعلام کرد. از طریق اجرای احکام و فرستادن به ابلاغات مامور دادن بهم رفتم در خونشون ولی خونشون رو داده بودن مستاجر .. هیچ آدرس دیگه ای هم ازشون ندارم فقط یک شماره تلفن .. امروز وکیلشون که برا همه کاراشون میاد گفتن اجرای حکم رو بمن نسپردند که پیگیری کنم!! هرچند فقط خواست درخواست نفقه من رد بشه.. راهنماییم کنید چطور میتونم بچمو بگیرم خیلی نگرانم نکنه نتونم پیداشون کنم.. سوال دوم اینکه برلی نفقه باید دوباره از اول مراحلشو برم یا همین که امروز رد شد رو میشه به جریان بندازم ..
ممنون از شما وکلای محترم و خداقوت و خسته نباشید..

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود برای حضانت میتوانید اقدام کنید نفقه نیز قابل مطالبه است میزان آن را کارشناس تعیین خواهد کرد و براساس آن قاضی مبادرت به انشا رای می‌نماید

درابتدا دستور موقت بگیرید وبرای حضانت اقدام کنید سپس مطالبه نفقه را هم انجام بده

با سلام
ابتدا باید برای اخذ حضانت اقدام می کردید مسیر را اشتباه رفتید

برای حضانت و نفقه می توانید دادخواست را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام برای حضانت اقدام از طریق دفاتر الکترونیکی قضایی ثبت نمایید بعد برای نفقه موفق باشید

درود
ابتدا برای حضانت اقدام کنید سپس برای نفقه.

شما می توانیددستورموقت بگیرین اگر کودک را تحویل ندهند مرتکب جرم شدن