تنصیف اموال شامل اثاثیه منزل نیز خواهد شد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۹ #98323854

با سلام.
اگر زن محکوم به تمکین شده باشد باز هم مشمول تنصیف اموال خواهد شد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تصنیف شرایط خود را دارد که یکی از آنها درخواست طلاق از جانب زوج است.در صورتی که زوجه درخواست طلاق دهد این امکان نیست.

درود بر شما، تنصیف ارتباطی با تمکین ندارد و زمانی تنصیف صورت می‌گیرد که دادخواست طلاق از سوی زوج باشد، نیز در خصوص اموال به دست آمده بعد از عقد صورت می‌پذیرد.

تنصیف ارتباطی با تمکین نداشته و تنها مربوط به زمانی است که طلاق به درخواست زوج صورت بگیرد .

تصنیف اگر زوج درخواست طلاق بده صورت میگیرد
آنهم به اموالی که بعداز عقد بدست آوردند

سلام و درود
درصورت طلاق از سوی مرد تصنیف صورت میگیرد که شامل اموال به دست آمده بعد از عقد است
موفق و موید باشید

درود
تنصیف اموال شامل اموال تهیه شده بعد از عقد است و در صورت دادخواست طلاق از سوی مرد می باشد.