آیا میتوانند مرا محکوم به ورود بی اجازه به منزل کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۱ #98222294

سلام
من برای تذکر به همسایه بالای منزل مادرم که طبق گفته مادرم تا ۳-۴ صبح سر و صدا و درگیری داشتن و نتوانسته بخوابد و چندین بار تکرار شده و شوهر از زن و بچه اش جدا زندگی میکنه، رفتم و بهش تذکر دادم پسر جلوی در اومد و فحاشی کرد بعد از کمی صحبت و داد زدن قائله ختم شد تا بعد از ظهر که پسر همسایه و چند تا دختر مهمانشان به پشت بام رفته و شروع به ترقه زدن کردند بنده به درب منزلشان رفتم و اعتراض کردم که زن صاحب خانه اعلام کرد من زورم به پسرم نمیرسه بیا و خودت باهاش صحبت کن. من وارد خانه شدم ولی پسر همچنان فحاشی و الفاظ رکیک بکار برد. همزمان با من همسرم و مادرم نیز وارد منزل شدند که دو زن مهمان انها و مادر پسر او را گرفته و همسرم و مادرم من را گرفته بودند و فقط دست به یقه شدیم و درگیری رخ نداد ( ضرب و شتم ) و کمتر از دو سه دقیقه من از منزلشان خارج شدم. درگیری حدود ساعت ۴ رخ داد. ساعت ۹ شب زنگ زد به مادرم و گفت در موقع درگیری لپ تاپ پسرش شکسته و ۱۱۰ زنگ زد. که امدند و از ما توضیحی نخواستد و رفتند. الان از من به جرم ورود به حریم شخصی و شکستن لپ تاپ شکایت میخواهند بکنند. سوالم این است که با توجه به توضیح بنده ایا میتوانند مرا محکوم به ورود بی اجازه به منزل و شکستن لپ تاپ کنند. هیچ شکستن درب و یا هل دادن صاحب خانه رخ نداده و بعد از گفتن اینکه خودت باهاش صحبت کن وارد شدم و در درگیری چندین نفر حضور داشتند و بعد از حدود ۴-۵ ساعت به ۱۱۰ زنگ زدند
از بذل توجه شما سپاس گذارم

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
در مورد اتهام ورود غیر قانونی به منزل با توجه به خواهش مادر شاکی دفاع کنید و در مورد شکستن لپتاپ نیز باید اثبات کنند و شما صرفا انکار و تکذیب کنید، انشاالله موردی پیش نمی آید.