آیا دادسرای کارکنان دولت و مخصوصا هیاتهای رسیدگی به تخلفات اداری مراجع قضایی هستند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۶ #98198578

با توجه به دخالت مقام اداری (مدیرکل) در رسیدگی و احراز تخلف و دستور اعمال مجازات کارمند در این امر که دخالت در کار دادسرای کارکنان دولت و مخصوصا هیاتهای رسیدگی به تخلفات اداری است آیا این دو مرجع ،مراجع قضایی محسوب نمی شوند؟ که بتوان به استناد م.۵۷۷.ق.م. اسلامی دعوی کیفری طرح کرد؟ با توجه به صدور دستور قضایی موقت دیوان مداخله این مقام اداری در اعمال مجازاتهای مجدد تشدید و ادامه دارد

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادسرای کارکنان دولت کاملا مرجع قضایی محسوب میگردد وشما میتوانید چنانچه نفوذ ویا دخالتی از سوی افراد ویا شخصی که سمتی در پرونده ندارد به حفاظت اطلاعات دادگستری اعلام گزارش نمایید