چطوری میتونم اون دختری رو که با همسرم بوده رو محکوم کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۴ #98116653

با سلام
شوهرم به من خیانت کرده و الان هم درخواست طلاق داده که از من جدا شه ۶ ماهه جدا زندگی میکنیم و من مطمعنم دلیلش وجود اون دختر تو زندگی ماست.. اما من مدرکی درباره اونا ندارم اما میخوام قانونی این خیانت و ثابت کنم چطوری میتونم اون دختری رو که با همسرم بوده رو به دادگاه بکشونم و اون و محکوم کنم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.درصورتیکه مدارک کافی جمع آوری کنیدمیتوانیدشکایت رابطه نامشروع علیه شان مطرح کنیدمدارک قانونی ازجمله شهادت شهودو...درغیراینصورت شکایت نتیجه ای ندارد

ابتدا باید مدارک داشته باشیدتا ادعای خود را ثابت کنی

درود
تا دلایل نداشته باشید، رابطه نامشروع ثابت نمی شود