برگه ای بعنوان قولنامه امضا کرده؛ از طرف خبری نیست و خونه اش رو از اینجا برده؛ باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۴ #98104028

ماشین شوهرم به همسایه کناریمون داد. اما اون بین خودشون برگه ای بعنوان قولنامه امضا کرد که ۷میلیون نقد و چک ۳۵ میلیون قید کرد. چکی به ما داد که بنام کسی دیکه ای هست اما در وجه خودش. شوهرم کارت و بیمه و معاینه ماشین و ماشین به طرف داد. اما الان از طرف و از ماشین خبری نیست و خونه اش از اینجا برده الان باید چیکار کنم.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بستگی به مفاد قولنامه اگر چک قید شده باشد میتوان معامله را فسخ و اقدام به توقیف خودرو نمود

سلام
شما هم می‌توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی نزدیک محل سکونت خود علیه ایشان دادخواست مطالبه وجه( ثمن معامله ) به استناد قرارداد فروش اتومبیل اقامه کنید و هم می‌توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی علیه صادرکننده چک دادخواست مطالبه وجه اقامه کنید

در صورت نقد نشدن چک و اگر در مبایعه نامه پیش بینی فسخ شده باشد و در صورت عدم اسقاط خیارات میتوان نسبت به فسخ قرارداد اقدام کرد .