گفت دیگه اجازه ی بازدید ملک را نمیدهم؛ بنده توانایی پرداخت ودیعه را ندارم، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۰۲ #98085781

با سلام
مستاجر بنده سه ماه قبل از قرار داد اعلام کرد که میخاهد خانه را تخلیه کند و بنده به مشاورین املاک سپردم که مستاجر جدید پیدا کنن تا پول مستاجر قبلی را بدهم و بروند و روزانه افرادی برای بازدید فرستادند اما وقتی مستاجر جدید پیدا کردم مستاجر ساکن نظرش عوض شد و گفت میخام تا پایان قرارداد بشبنم و دیگه اجازه ی بازدید ملک را نمیدهم دو ماه حدودا به پایان قرارداد مانده ولی تا مستاجر جدید نیاد بنده توانایی پرداخت ودیعه را ندارم. چه باید بکنم؟؟ ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد اجاره تا پایان مدت اجاره به قوت خود باقی است بهتر است با یکدیگر به توافق برسید

با سلام اجاره تا پایان مدت قرارداد به قوت خود باقی است چاره ایی جز توافق نمی باشد

با سلام و احترام
شما موظف هستید تا پایان مدت قرارداد منتظر تخلیه ملک باشید.
در خصوص اجازه ی بازدید ملک به نظر می‌رسد بنابر عرف کنونی شما میتوانید او را الزام نمایید.

با سلام
باید تا اتمام قراداد منتظر بمانید و بعد از پرداخت ودیعه ملک را تخلیه کند

با درود اجاره تا پایان مدت اصولا به قوت خود باقی است

با سلام
در این شرایط بایستی موجر و مستاجر به توافق برسند و قانونا چون مستاجر قراردادش به اتمام نرسیده میتواند اجازه ندهد کسی برای بازدید به منزل بیاید بنابراین تنها راه ممکن توافق و جلب رضایت طرفین است .

با سلام تابع توافق طرفین می باشد اما در غیر اینصورت باید تا پایان قرارداد مستاجر سابق صبر کنید