درخواست صدور اجرائیه یا جلب محکوم‌علیه در لغو حکم تعلیقی

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۲ #97878820

با سلام، اینجانب از شخصی شکایت کردم که در دادگاه بدوی به یک سال حبس محکوم شد و با اعتراض ایشان در دادگاه تجدیدنظر،حکم تعلیقی ساده به مدت چهار سال صادر نمودند. در حال حاضر متهم در زمان محکومیت تعلیقی، مرتکب جرم توهین شد که با درخواست بنده برای رفع تعلیق ،دستور اجرای یک سال حبس تعزیری از دادگاه تجدیدنظر در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ برای او صادر شده است(داخل حکم نوشته:رای صادره قطعی است). حالا بنده با توجه به اینکه پرونده کیفری است و مهلت ده روز از تاریخ صدور اجرای حکم گذشته، می‌توانم درخواست صدور اجرائیه به دادگاه نخستین بدهم تا حکم اجرا شود یا اینکه بعد از اینکه پرونده از دادگاه تجدیدنظر به اجرای احکام شهر خودم ارجاع داده شد باید درخواست حکم جلب متهم را بدهم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
رای کیفری توسط دادگاه به اجرای احکام ارسال می گردد و آن مرجع خود اقدامات لازم را انجام می دهد و نیازی به درخواست صدور اجرائیه نیست ولی جهت تسریع در اجرا می توانید حضوری پیگیری نمایید.

سلام، در دادگاه کیفری پرونده برای اجرا به اجرای احکام ارسال و اجرا میگردد و نیازی به درخواست صدور اجراییه از جانب شما نیست.

با سلام در پرونده های کیفری نیاز به درخواست شما از اجرای احکام نیست و خود شعبه آنرا به اجرا فرستاده و برای محکوم، ابلاغیه جهت معرفی به زندان و سایر اقدامات قانونی انجام می گیرد

در اجرای احکام کیفری اجراییه وجود ندارد و واحد اجرا خودشان اقدام به اجرای حکم می نمایند.

سلام و عرض ادب
لازم است تامل بفرمایید تا پرونده با طی روند معمول اداری خود، از مرجع تجدیدنظر به دادگاه بدوی عودت داده شده و پس از صدور اجراییه، جهت اجرای حکم به اجرای احکام کیفری ارجاع شود.
روند اجرای حکم قطعی کیفری خودبخود با مکاتبات و ارجاعات قضایی انجام خواهد شد و نیازی به درخواست صدور اجراییه از جانب محکوم له ندارد لکن جهت تسریع در روند اداری میتوانید بطور حضوری و شفاهی، پیگیر روند ارجاعات پرونده خود باشید.

سلام پرونده کیفری نیازی به درخواست اجرا نیست دادگاه بدوی پرونده را به اجرای احکام ارجاع خواهند داد .لیکن جهت تسریع در دادرسی به شعبه مراجعه نمایید و شفاها تقاضای ارجاع پرونده به اجرا نمایید

سلام وقت شما بخیر بعد از ارجاع پرونده به حوزه بدوی حکم اجرا میشود