آیا اعتراض درخصوص رای بزنم تاثیری دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۸ #97848107

باسلام و وقت بخیر و تشکر از سایت بنیاد وکلا و پاسخگویی های وکیل های محترم، ببخشید درخصوص مهریه سوالاتی داشتم که با وجود اینکه تعدیل تقسیط مهریه زده شده و رای صادر گردیده آیا اعتراض درخصوص رای بزنم تاثیری دارد با وجود گرونی سکه؟ آیا در اعتراضم تعداد بیش از دوسکه معوقه که دارد و تاریخ های واریزی بابت مهریه که جمعا ۱۰ تا پرداخت شده و تشکیل شروع پرونده بابت مهریه از سال ۹۳ را که انجام داده ام این امکان را دارد که قاضی به علت پرداخت نکردن سکه رای تعدیل تقسیط که سالی یک تمام بهار شده است را به هر ۹ ماه یک سکه رای قبلی برگرداند؟ لازم به ذکر است هر سری موعد پرداخت سکه میشده تقاضای تقسیط میزده. و سوال اخر ایا حتما تقاضای اعتراض بابت تعدیل تقسیط بزنم که در تجدید نظر پیگیری شود لایحه را حتما باید از خدمات قضایی ارسال کنم یا میتونم از طریق پست یا حضورا به واحد مربوطه ارسال کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
۱_در خصوص موضوع مطروحه با توجه به توضیحات شما بنطر می رسد که دادخواست تعدیل مهریه پس از بررسی وضیعت مالی متقاضی تعدیل صادر شده و با وجود افزایش بهای سکه و از طرفی رکود اقتصادی و شرایط حاد کرونا و ... بعید بنظر می رسد که اعتراض به تصمیم تعدیل اعسار مؤثر واقع گردد و معمولا با در نظر گرفتن شرایط کنونی جامعه، منجر به نقض حکم تعدیل اقساط اعسار صادره نمی گردد..
۲_ ولی با اینحال شما طبق قانون حق دارید طرف ۲۰ روز پس از ابلاغ دادنامه نسبت به حکم صادره اعتراض نمائید..
۳_ دادخواست و لایحه اعتراضیه به دادنامه صادره از طریق دفاترخدمات قضایی ثبت و به شعبه مربوطه ارجاع می گردد.
موفق باشید..

در خواست تعدیل ،اعسار با توجه به وضعیت مالی ،اعسار شما دارد که توسط دادگاه برسی لازم میشود بله میتوانید نسبت به اعسار ،تعدیل با ذکر دلایل مستندات اعتراض نماید