من قمه دراوردم ولی نزدم جرم این چیه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۳۳۸ #97822745

سلام من قمه کشیدم ولی نزدم به طرف تو دوربین افتاده قمه کشی. داداش منو هم از چهار متری پرت کردن زمین چشمش سرش به شدت آسیب دیده.
چجوری شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قدرت نمایی با هر سلاحی اعم از سرد و گرم جرم می باشد
در ارتباط با برادر تا نیز در صورتی که آسیب دیده اند باید راسا جهت ضرب و جرح و دریافت دیه اقدام نمایند.

شما مرتکب جرم تظاهر به قدرت نمایی با سلاح سرد شده اید، و مجازات قانونی آن ، ۶ ماه تا ۲ سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق تعزیری است.
اگر برادر شما در نزاع دسته جمعی شرکت کرده باشد به مجازات آن محکوم خواهد شد و ارتباطی به اینکه صدمه زده و یا صدمه خورده است ندارد و از باب مشارکت نزاع دسته جمعی مجازات خواهد شد.ولی نسبت به صدمات وارده میتواند شکاید و درخواست دیه نماید.

سلام
قمه کشی و قدرت نمایی با چاقو جرم است اگر برادر شما مورد ضرب و جرح قرار گرفته خودشان باید شخصا شکایت و پس از آن برای تعیین دیه به پزشکی قانونی ارجاع می شوند.

سلام و درود
یک جرمی داریم تحت عنوان قدرت نمایی با قداره و اسلحه های دیگر اعم از گرم و سرد که عمل ارتکابی شما مصداق این جرم است که به هر حال تحت رسیدگی قرار میگیرد و باید دفاع کنید،
به هرحال اگر برادرتان هم در نزاع دسته جمعی بوده و آسیب دیده مرتکب یا مرتکبین محکوم به حبس و پرداخت دیه بر اساس نظریه پزشکی قانونی میشوند.
موفق باشید.