قبل از اینکه از سمت ایشان از بابت چکی که به اشتباه به ایشان داده ام مشکلی برایم پیش بیاید، چکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۲ #97735055

سلام وقتتون بخیر در مورد شراکتی که با پسر داییم داشتم یه مشکلی دارم خاستم ازتون راهنمایی بگیرم
ما حدود برج ۹۸.۳ باهم شریک شدیم و یه کاری رو شروع کردیم و با داد و ستد مالی که با هم داشتیم بنده مسئول خرید دستگاه و تجهیزات شدم و متاسفانه ایشان هر روز با بهانه های واهی بنده رو تنها گذاشتند و حدود ۴ ماه نبودند که تا اوایل برج ۱۲ با هم حساب و کتاب نکرده بودیم که پس از جمع کردن حسابها متاسفانه چون بنده به علت مشغله کاری که داشتم نتونسته بودم پرینت حسابهامو بگیرم به ایشان اعتماد کردم و از رو گفته های ایشان حساب کتاب کردیم و بنده ۲۴۰ میلیون بدهکار ایشلن شدم که در قبالش ایشان ازم چک گرفتند و این ایام عید چون وقت ازاد داشتم پرینت حسابهامو در اوردم و حسابها رو جمع کردم که پس از بررسیهای چند روره بنده متوجه شدم نه تنها به ایشان بدهی ندارم بلکه ایشان مقروض من هستند. با وجود این شرایط با ایشان تماس میگیرن و پیگیر هستم تا دوباره با هم حسابها را جمع کنیم ولی ایشان با بهانه های واهی تفره رفته و سر باز میزنند. خاستم قبل از اینکه از سمت ایشان از بابت چکی که به اشتباه به ایشان داده ام مشکلی برایم پیش بیاید بنده زودتر اقدام کنم تا جلوی ضرر را بگیرم ‌ لطفن راهنمایی بفرمایید تا بتوانم راه درستی را انتخاب کنم.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
ابتدا جلو چک را ببندید و طبق ماده ۱۵۵ و ۱۵۶ قانون آیین دادرسی مدنی اظهار نامه ای با اطلاعات کامل چک ارسال کنید از طریق دفاتر خدمات قضایی الکترونیک علی الهذا اگر مفید نبود از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید
ولی با توجه به نسبت شما بهتر است مسالمت آمیز اقدام کنید با صلح و سازش

طی اظهارنامه ای که مشتمل بر مشخصات کامل چک ( شماره ، بانک ، شعبه , مبلغ و .... ) باشد مراتب را به وی اعلام نمایید تا جلوی اقدام کیفری وی مسدود شود . چنانچه اقدام حقوقی بر روی چک نماید میتوانید در خصوص منشاء دین تقاضای بررسی و حسابرسی را به عمل آورید .

سلام
بر اساس اظهار خودتون شما یک مرتبه با هم نشسته اید و حساب های تان را بررسی و تسویه کرده و شما بدهکار شده و بابت بدهی خود چک داده‌اید الان اگر مدعی اشتباه در محاسبات هستید و نیز مدعی هستید که بابت چک بدهکار نیستید مراتب را طی اظهارنامه به ایشان اعلام کنید و چنانچه نسبت به چک اقدام نمودند باید این ادعاها را در دادگاه مطرح کنید تا رسیدگی شود ولی قبل از همه اینها بهترین راه این است که به صورت مسالمت آمیز مجددا قضیه خود را بررسی و حسابرسی جدید انجام دهید شغل دادگاهها با توجه به تراکم کارشان بعید است برایتان کاری انجام دهند.