آیاتبدیل ضمانت سند به فیش حقوقی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۵۸۴ #97732822

سلام
معذرت می خوام من یه سوال ازتون دارم .
توی دادسرای خیابان جشنواره اولین باری که رفتند و به دادسرا براشون وثیقه یه سند ۴۰۰ میلیونی در نظر گرفتن ولی الان ده روز میشه ایشون توی زندان هستند و ظاهرا که وثیقه نصف میشه و مبلغ ضمانت شان میشه ۲۰۰ میلیون سند.این امکان هست که ما بتونیم این سند ۲۰۰ میلیون رو به دو تا فیش حقوقی تغییر بدیم. ممنون میشم اگر راهنماییم کنیند

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نصف شدن وثیقه به خودی خود امکان ندارد مگر از متهم رفع اتهام شود . تقلیل قرار وثیقه به کفالت بستگی به نظر قاضی است اما معمولا قرار کفالت بیش از ۴۰ میلیون صادر نمی شود

با سلام
این امر بستگی دارد به نظر بازپرس یا دادیار پرونده که میتواند با فک قرار موافقت کند

با سلام این امر کاملا به نظر بازپرس پرونده بستگی دارد

تبدیل وثیقه به فیش حقوقی ، بنابه نظر بازپرس